„Întotdeauna am luat în calcul posibilul impact la public al unor piese. Întotdeauna am luat în calcul de ce refrenul ăsta trebuie să fie așa, și nu așa. Dacă vrei să trăiești din asta, la un moment dat trebuie să o tratezi ca pe o meserie, dacă vrei să fie o meserie”, a delcarat Vlad Irimia (Tataee), într-un interviu acordat Agerpres.
Tataee spune că acceptă crtici, dar le ia în seamă doar pe cele care vin din partea apropiaților. El spune că acestea contează ”…de la oamenii care se pricep într-adevăr, de la prieteni care ne cunosc și care au mai mult insight al modului nostru de gândire. Se discută foarte, foarte mult și foarte în detaliu. Poate că B.U.G. Mafia a părut de-a lungul timpului o gașcă de golani, dar în spatele camerei suntem exact opusul”.
Artistul a mărturisit care au fost primii bani pe care i-a încasat trupa lui. ”Am luat bani la un bal prima oară când am cântat. Bal al bobocilor. Se făceau și atunci, da. Când ne-am hotărât să fim împreună, fiecare avea câte ceva făcut pe cont propriu, o piesă, niște texte. Eram cu toții în direcția asta deja. A fost oarecum o decizie naturală pentru noi să fim o trupă”.
El a vorbit și despre perioada anilor ’90 și despre sentimentele pe care le încercau ce care voiau să vină cu ceva nou în muzică: ”Erau artiști dance, artiști rock care voiau să facă ceva și era un fel de efervescență pentru că întreaga țară se trezea la viață, mai mult sau mai puțin. Poate e puțin exagerat, dar fusesem toți într-o cușcă până la începutul anilor ’90. Toată lumea voia să facă lucruri, dar foarte puțini reușeau pentru că, repet, nu existau platforme, nu existau modalități prin care să te promovezi. Și atunci nu era atât de multă competiție. Ăsta a fost un avantaj, dar credem noi că am fost mult mai dezavantajați decât ar fi astăzi un artist începător, pentru că astăzi, ca începător, ai multe instrumente la îndemână care nu te costă neapărat ceva și poți să crești organic. Dacă ai conținut bun, dacă ești artist talentat și care își dă cât de cât interesul, poți să crești. Multe lucruri lipseau, dar ne-am descurcat cu ce aveam și am găsit până la urmă modalitățile prin care să creștem, am vrut să le identificăm, mai mult sau mai puțin voit, dar a fost ceva natural și s-au legat lucrurile până la urmă. Până la urmă, conținutul e baza. Când conținutul e natural și plăcut, chiar și în cazul în care calitatea producției nu e la cel mai înalt nivel, oamenii se vor identifica cu asta”, a mai spus Vlad Irimia (Tataee).