Meniu 1
Mic dejun: pâine multicereale (2 felii) – 60 g, brânză de capră – 40 g, şuncă de pui – 40 g, ardei gras – 50 g, roşii cherry – 100 g, castraveţi verzi – 50g, suc proaspat de grapefruit – 250 ml
Gustare: banane – 130 g
Prânz: ciorbă de legume – 200 ml (cartofi, fasole verde, mazăre, ardei gras, conopidă, morcov ardei gras, ţelină pătrunjel, ulei de măsline), somon la cuptor – 150 g, cartofi natur cu rozmarin – 150g
Gustare: iaurt cu fructe 1,5 % – 125 g
Cină: salată verde – 200 g, măsline negre – 50 g, ulei extravirgin de măsline, o lingură de seminţe crude de dovleac – 30 g, o lingură oţet balsamic, porumb fiert – 100 g, fasole roşie boabe – 50 g
Meniul 2
Mic dejun: fulgi de ovăz – 40 g, lapte de vacă 1,5% – 250 ml, migdale crude – 30 g
Gustare: măr – 200 g şi nectarine – 100 g
Prânz: supă de roşii – 150 ml (roşii, ceapă, usturoi, cimbru, ulei de măsline), pilaf de orez – 150 g, piept de curcan la grătar -150 g, salată de varză – 200 g (varză, piper, ulei de măsline extravirgin -o lingură)
Gustare: ciocolată neagră 75% cacao – 30 g
Cina: mămaligă – 200 g, brânză slabă de vaci 1% – 150 g, smântână 12% – trei linguri.
Meniul 3
Mic dejun: ceai de plante, pâine integrală 2 felii (50 g), şuncă pasăre sau muşchi file – 60 g, caş – 60 g, legume (ardei, roşii, castraveţi) – 200 g
Gustare: iaurt degresat – 150 ml, un corn (50 g)
Prânz: 250 ml supă de zarzavat (fără cartofi) + carne slabă + fidea fiartă – 40g, friptură din carne slabă la grătar sau fiartă (peşte, pasăre, vită) – 200 g, legume fierte sau sote 300 g , fructe 200 g, 3 felii de pâine (80 g)
Gustare: fructe (mere, portocale, kiwi, cireşe, grapefruit, căpşuni, caise, piersici) 300 g
Cină: compot de fructe – 250 ml