În piscină vor pluti inimioare din flori
Cum la nunta acţionarului dinamovist cu focoasa Alina vor fi prezenţi 600 de oameni, la un simplu calcul rezultă că doar bucatele îi vor costa pe cei doi însurăţei fabuloasa sumă de 360.000 de euro. De remarcat că la dispoziţia celor 600 de invitaţi vor sta 500 de ospătari. Mireasa s-a ocupat personal de decoruri, alegând ornamente cu hortensii şi orhidee albe, ivorii şi culoarea untului. Pe apa din piscină vor pluti inimioare din hortensii şi orhidee, iar pe mese vor fi aşezate două tipuri de aranjamente florale.
«Nasty» îi dă un fular cu Steaua!
Fostul tenismen Ilie Năstase (65 de ani, foto) a decis deja ce cadou îi va oferi lui Cristi Borcea la nunta de duminică. “Îi voi dărui un fular în culorile Stelei, roşu şi albastru! Îmi place la nebunie să-l tachinez pe Borcea, nimeni nu se pricepe mai bine decât mine la chestia asta”, ne-a explicat “Nasty”.
Gigi şi-a comandat o cubaneză!
Dacă mirii Alina şi Cristi Borcea au avut pretenţii care mai de care mai simandicoase, naşul Gigi Becali (foto) le-a cerut organizatorilor un singur lucru mai puţin obişnuit: “Din câte cunosc eu, Gigi Becali n-a avut pretenţii exagerate. Singura lui dorinţă a fost ca, pe marginea piscinei, să găsească o cubaneză care să-i prepare la comandă trabucuri. Chiar a insistat pe faptul că vrea să fie făcute manual”, a dezvăluit Nicuşor Stan, patronul complexului unde va avea loc nunta anului în fotbalul românesc. În altă ordine de idei, singurul artist care şi-a confirmat prezenţa la eveniment e Marcel Pavel.
Acesta e meniul
- Seara va începe cu o degustare de produse tradiţionale româneşti, servite pe marginea piscinei: grătar, berbecuţ la proţap, sărmăluţe şi brânzeturi fine.
- Primul aperitiv va fi format din foie gras marinat cu şampanie şi amaretto, preparat pe vacuum şi ţinut la cuptor la 80 de grade Celsius, salate în miniatură pe un crevete, pe care se suprapun avocado, salată în straturi şi închise cu foi de plăcintă crocante şi o măslină Kalamata şi carpaccio de vită cu parmegiano.
- Urmează o gustare caldă din homar breton, adus special din Franţa: “Ragout de homar” cu sparanghel verde şi ciuperci Morelo.
- Până la felul principal invitaţii vor fi serviţi şi cu un sorbet de lime pe gheaţă, în şampanie.
- Felul principal va fi un File Royal, combinaţie de muşchi de vită, de Monaco şi escalop de foie gras cu sos Merlot, trufe, buchet de legume (sparanghel, morcov) şi portocale, legate cu aţă de praz.
- Vedeta meniului o va constitui tortul. Acesta este un mousse de ciocolată cu zmeură. Are doi metri înălţime şi peste 50 de kilograme.
- Festinul culinar se va încheia aşa cum a început, cu bucate tradiţionale româneşti.
- Se va servi şampanie Dom Perignon. Preţul unei sticle ajunge la 160 €.
Mâncărurile vor fi condimentate cu sare de Himalaya, adusă special din Franţa