1. O porţie (cam cât o farfurie de ciorbă) de souflé de conopidă (conopidă la cuptor cu sos făcut dintr-un cub de unt, o linguriţă de făină, o ceaşcă de lapte şi două linguri de caşcaval ras sau de parmezan).
2. O bucată de muşchi de porc sau o jumătate de muşchiuleţ la grătar + patru-cinci linguri de varză călită (în sos de roşii) + ardei iute.
3. O bucată de peşte la cuptor (preparat în staniol, cu ierburi aromatice şi puţin unt sau ulei) + legume la grătar sau fierte.
4. O pulpă de pui sau o jumătate de piept de pui + legume gratinate la cuptor – conopidă, broccoli, dovlecel, vinete sau ciuperci tăiate felii şi sos făcut din două linguri de parmezan ras, două linguri de smântână (12% grăsime), o ceaşcă de lapte cald şi ierburi aromatice.
5. O pulpă de pui sau o jumătate de piept de pui la rotisor (curăţate în prealabil de piele şi de grăsime) + o salată mare de varză albă, cu lămâie.
6. O porţie de ciorbă de legume cu carne slabă, nu foarte sărată (fără cartofi, fasole boabe, paste făinoase, orez sau ulei) + ardei iute.
7. O bucată mare de peşte alb preparat la cuptor + roşii, busuioc, măsline, ciuperci sau alte legume fierte ori preparate la grătar (conopidă, dovlecel, vinete).
8. O bucată de somon la grătar + sparanghel sau broccoli fiert + o linguriţă de sos olandez (făcut din unt, gălbenuş, lămâie, sare şi puţină apă).
9. O bucată de carne de vită la grătar sau la cuptor + legume la grătar (ciuperci, ardei gras, dovlecel, vânătă, roşie, ceapă) sau fierte (conopidă, broccoli, fasole verde) + un cub de unt.
10. O conservă de sardine în sos tomat, pusă peste o farfurie cu legume fierte (fasole verde, conopidă, broccoli).
11. O farfurie de ghiveci de legume cu carne slabă (poţi pune dovlecel, fasole verde, conopidă, ardei gras, ceapă, vinete + sos de roşii şi multe condimente şi ierburi aromate).
12. Două bucăţi de ardei gras, vânătă, dovlecel sau roşie umplute cu carne tocată slabă de orice fel, amestecată cu multe condimente şi ierburi aromate, presărate cu parmezan ras, băgate la cuptor şi servite cu puţin iaurt sau smântână cu 12% grăsime şi ardei iute.
13. Un carpaccio de peşte crud sau marinat (aperitiv din felii de peşte tăiate subţire) cu legume proaspete şi lămâie.
14. O salată mare asortată + o jumătate de piept de pui afumat (sau trei-patru felii de somon afumat) + o lingură de parmezan ras + şase măsline negre.
15. O salată mare din toate tipurile de frunze + morcov şi ţelină rase + ardei gras, castravete, roşie + două linguri de porumb + un ou fiert + o conservă de ton + şapte-opt măsline verzi.
16. O salată mare asortată (preparată din roşii, castraveţi, ardei gras, salată verde) + o felie de telemea nu foarte groasă + o linguriţă de sos pesto.
17. O salată verde asortată (roşie, ceapă verde, castravete) + o porţie de brânză de capră (băgată la cuptor 3 minute pe o felie de pâine crocantă).
18. O porţie (cam cât o farfurie de ciorbă) de mâncare de legume cu carne şi sos de roşii, la alegere: spanac cu pui, fasole verde ori conopidă cu carne de pui sau de porc.
19. O brânzică de casă mare (300 g) + legume proaspete (ardei gras, castravete, gulie, morcov, frunze de ţelină, roşii feliate, frunze de busuioc).
20. O salată bulgărească: salată verde, roşie, castravete, ardei gras, şase măsline negre, două felii de şuncă slabă, două linguri de caşcaval ras, un ou fiert.
Rezultate Alegeri SUA – cine va fi noul președinte al Americii!