♦ ChocoFest, la Sala Radio (strada General Berthelot nr. 60-62). De azi până duminică puteţi gusta ciocolată de toate felurile, biscuiţi, baclava cu vişine, dar şi dulciuri maramureşene.
♦ Prăjituri cu mere la Agronomie. Şi weekendul acesta, la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu Siseşti”, din Bucureşti, puteţi degusta bunătăţi tradiţionale. La târgul produselor ecologice puteţi asista, mâine şi duminică, la prepararea unei prăjituri cu mere după o reţetă din Ocna Şugatag.
♦ Festin Românesc la Muzeul Ţăranului Român. De azi până duminică puteţi gusta sarmale din carne de curcan şi din carne de gâscă, fasole cu cârnaţi afumaţi, pâine şi specialităţi de panificaţie. Din meniu nu vor lipsi brânzeturi şi specialităţi din lapte, prăjituri maramureşene, dulceţuri fără zahăr şi magiun de Topoloveni. Mâncarea bună va fi însoţită de muzică adevărată românească. Ion Popa, un artist şcolit de Gil Dobrică şi de Tudor Gheorghe, va susţine miniconcerte mâine şi duminică.
♦ Haideţi la gem de măceşe! Mâine şi duminică, familia Toderic din Reghin vă va prezenta cum se face gemul de măcăşe. Târgul are loc la clubul ARK (la fosta Bursă de Mărfuri) şi lângă Piaţa de Flori (de la piaţa Coşbuc).
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro