Spectacolele se ţin, deşi clădirea nu e sigură
Ca o adevărată profesionistă, Ioana Ginghină şi-a îndeplinit sarcinile de serviciu în deplasare, prin locurile care au găzduit spectacolele în care ea a jucat fiind şi Teatrul Nottara, instituţie care are şi ea probleme. Vedeta recunoaşte că a mers cu sufletul la gură acolo, mai ales că sălile se află într-o clădire cu bulină roşie.
“După aceea, la Teatrul Nottara, am jucat şi acolo câteva spectacole, pentru că Teatrul Ion Creangă acum joacă unde poate. Teatrul Nottara este cu bulină. Erau tot aşa cabine la subsol, în caz de ceva… dacă se mai salva ceva era publicul, noi rămâneam acolo. De multe ori eşti silit să mergi în astfel de locuri, pentru că este pur şi simplu job-ul”, ne-a povestit îngrozită de riscurile la care se expun atât ea, colegii, cât şi publicul spectator.
Actorii se tem pentru job-urile lor
Situaţia dramatică este cunoscută în rândul actorilor, care vorbesc pe la colţuri nu de puţine ori despre acest subiect. Mulţi dintre ei se pare că se tem pentru joburile lor, probabil din acest motiv nu am putut obţine o reacţie de la actorii angajaţi acolo.
Printre cei care joacă pe scândură se numără nume celebre precum Constantin Cotimanis sau Dan Bordeianu.
“Când mă duceam la Teatrul Nottara şi aveam spectacole, acum o lună sau două, vreau să spun că mă duceam tot timpul cu teamă. Colegii mei îmi spuneau: ‹‹Eşti nebună! Hai, mă, că dacă e să mori, îţi cade şi o piatră în cap pe stradă! ›› Mă bucur într-un fel că lumea ia atitudine, sper să se şi întâmple ceva. Spectacolele nu se mai joacă la Teatrul Ion Creangă, pentru că părinţii au făcut cerere să nu mai vină copiii în locuri cu bulină”, a adăugat actriţa.
Doar rugăciune
Tragedia din clubul bucureştean Colectiv a terifiat o ţară întreagă. În urma incendiului devastator au rămas zeci de familii îndoliate şi mult mai multe cu victime care se luptă să supravieţuiască arsurilor în proporţii foarte mari.
“Părerea mea este că ar trebui să tacă cine nu e implicat. Să tacă şi să se roage la Dumnezeu doar pentru liniştea celor care au rămas, pentru că unii se zbat încă între viaţă şi moarte şi unii suferă, părinţii suferă acasă. Mi se pare că orice cuvânt în afară de rugăciune pentru oamenii aceştia nu îşi are locul”, ne-a spus Ioana Ginghină, afectată şi ea de lucrurile îngrozitoare care au avut loc la finalul săptămânii trecute.
La noapte se dă ora înapoi. Vezi cum trece România la ora de iarnă 2024!