Mama Natură merge la schi în Austria

Mama Natură e o împătimită a sporturilor de iarnă. Aşa că nu-i de mirare că Sărbătorile o prind într-o staţiune unde poate să le practice. Alături de soţul ei, Laurenţiu, şi de câiva prieteni, Roxana Ionescu a ales anul acesta ca destinaţie pentru Revelion Austria. “Eu şi Laurenţiu vom fi de Revelion în Austria, la Innsbruck. Acolo sunt nişte pârtii de schi senzaţio nale”, ne-a spus frumoasa blondă de la Antena 1.
(Ana Maria Păsat)

Matilda Pascal-Cojocăriţa

4636-320089-matildaotvstarurirevenionschi.jpg

îşi petrece vacanţa de Revelion la Sovata, unde are o casă de vacanţă. Interpreta de muzică populară va fi pe pârtie în fiecare zi, pentru că adoră să schieze, ca toţi cei din familia ei, de alt­fel.
(Tatiana Solomon)

4636-320090-undepetrecstarurilerevelionulparva.jpg4636-320091-undepetrecstarurilerevelionulborcea.jpgLavinia Pârva (foto dreapta) petrece noaptea dintre ani în România, unde are câteva concerte, dar imediat după Revelion se va urca în avion şi va pleca în Italia, la schi. “Îmi place foarte mult să schiez. Şi pentru că am o perioadă mai liberă după Sărbători, voi pleca în Italia, cu nişte prieteni”, ne-a spus cântăreaţa.
(Luana Mare)

Mihaela Borcea (foto stânga), soţul ei – Cristi Borcea, pre­­şe­­dintele clubului Dinamo – şi cei trei copii ai lor petrec Revelionul la schi, în Austria. Pentru vacanţa de zece zile, familia a cheltuit 5.000 de euro.
(Mirela Dinică)

Via Transilvanica, descrisă de călătorii care au străbătut integral traseul de 1.400 de kilometri: „Vei afla poate că ești mai puternic decât credeai”
Recomandări
Via Transilvanica, descrisă de călătorii care au străbătut integral traseul de 1.400 de kilometri: „Vei afla poate că ești mai puternic decât credeai”

4636-320093-marcelpavelrevelion.jpgMarcel Pavel face naveta între Bucureşti şi Piteşti

Marcel Pavel face bani în noaptea dintre ani, nu se relaxează. Interpretul are programate spectacole în Bucureşti şi Piteşti, aşa că va face naveta între cele două oraşe. Însă a doua zi va fi şi cu bani în buzunar – onorariul pentru recitalurile de Revelion – şi gata de vacanţă. 4636-320094-undepetrecstarurilerevelionulcornelpasat.jpg
Pe 1 ianuarie, Marcel îşi va urca în maşină toată familia – soţia, Violeta, şi băieţii, Richard (14 ani) şi Sasha (12 ani) – şi va pleca spre Poiana Braşov. Acolo, cei patru, care sunt înne­­buniţi după sporturile de iarnă, au de gând să schieze în fiecare zi.
(Tatiana Solomon)

Cornel Păsat a închiriat o vilă în Bucureşti

Cornel Păsat şi-ar fi dorit să facă Revelionul în străinătate, însă pentru că în noaptea de Revelion are nu mai puţin de patru spectacole, a ales să închirieze o vilă în Bucu­reş­­ti, unde să petreacă alături de familie, de viitoarea lui soţie, Bianca, şi de prietenii săi cei mai apro­pia­ţi. Fondatorul trupei Flamingo Boys & Girls a plătit 500 de euro pentru închirierea vilei, la care se vor adăuga cheltuielile cu masa de Revelion.
(Ana Maria Păsat)4636-320096-undepetrecstarurilerevelionulmiky.jpg

Miki se relaxează la Poiana Braşov

Miki petrece Revelionul într-un hotel din Poiana Bra­­şov, alături de logodnicul ei, Răzvan, şi de dansatoarele sale – una dintre ele, chiar sora iubitului ei. În această vacanţă, cântă­rea­ţa are de gând să schieze, dar şi să se relaxeze la spa.
(Mirela Dinică)

Industria auto, noua fabrică de șomeri a Europei. „Mai mulți producători se luptă pentru o plăcintă mai mică”
Recomandări
Industria auto, noua fabrică de șomeri a Europei. „Mai mulți producători se luptă pentru o plăcintă mai mică”

4636-320101-undepetrecstarurilerevelionulmatinaliotv.jpgMatinalii de la OTV pleacă la vecini, în Bulgaria

Fără copii, pe care îi lasă acasă, Cristina Coca şi Claudiu Bogdan petrec Revelionul în Bulgaria, în staţiunea de schi Bansko. Toată distracţia îi costă pe matinalii de la OTV în jur de 1.500 de euro.
(Dumitru Angelescu)

4636-320102-alinaplugarurevelionclub.jpgAlina Plugaru petrece în club

Alina Plugaru va trece în noul an într-un club din Capitală, alături de iubitul ei, Radu, şi de un grup de prieteni foarte apro­piaţi. Petrecerea însă e la fel de scum­pă ca o vacanţă peste hotare, pentru că locaţia şi mânca­rea costă 1.500 de euro, iar rochia pe care Alina şi-a ales-o pentru Revelion a fost 1.000 de euro.
(Mirela Dinica)

Axinte e în Australia…

4636-320104-revelionaxintevacantamarecanguraustralia.jpg

Florin Petrescu, zis Axinte, şi soţia lui, Carmen, au fugit de frig la Antipozi. Ei “s-au in­­stalat” încă de la începutul lunii decembrie în Melbourne, Australia. Practic, cei doi reeditează vacanţa de iarnă de anul trecut, când au fost tot în Țara Cangurilor, iar Axinte a petrecut un Revelion lung cât o zi. “A fost cel mai lung Revelion! Am vorbit cu rude şi cunoş­­tinţe a­­flate în România, în America sau în Australia, unde eram şi eu. Fiecare ţară era pe un alt fus orar, aşa că am fă­­­cut urări vreo 12 ore”, ne-a povestit atunci comicul.
(Florian Gheorghe)

Profilerul Dorin Dumitran, despre cele 4 femei ucise în Vaslui, după ce au fost luate cu maşina la autostop: „Sunt trei criminali neprinşi, nu unul”
Recomandări
Profilerul Dorin Dumitran, despre cele 4 femei ucise în Vaslui, după ce au fost luate cu maşina la autostop: „Sunt trei criminali neprinşi, nu unul”

… iar Alina Sorescu, la Singapore

4636-320105-starurirevelionalinasorescusingapore.jpg

Alina Sorescu şi A­­le­­xandru Ciucu şi-au oficializat re­­la­­ţia în sep­­­­tembrie, dar până acum nu au avut timp să plece în luna de miere. Aşa că vacanţa de Săr­bă­tori e luna lor de miere. Cei doi au plecat din România înainte de Crăciun, către o staţiune de schi din Austria. A­­cum se află în Singapore, unde petrec Revelionul, a­­poi vor pleca spre o altă destinaţie exo­­tică: Malaysia.
(Tatiana Solomon)

Komornyik vizitează Taj Mahalul

4636-320106-revelionstarurimondentajmahalovidiukomornyik.jpg

Ovidiu Komornyik şi-ar fi dorit să fie de Revelion în India, însă are câteva recitaluri în noaptea dintre ani, aşa că va pleca spre desti­naţia aleasă în primele zile din ianuarie. Alături de soţia lui, Cati, interpretul şi-a stabilit un itinerar ce include unele dintre cele mai uluitoare monumente şi locuri din exotica ţa­ră. De exemplu, va ajunge în Jaipur, supranumit “Oraşul Roz”, din pricina culorii pe care o au pietrele folosite la con­strucţiile din zonă, şi la Agra, unde va vizita magnificul templu Taj Mahal, cel mai faimos monument indian.

În Delhi, vrea să se plimbe pe bulevardul Rajpath şi să vadă Poarta Indiei, Jama Masji – cea mai mare moschee din India, Casa Parlamentului şi Palatul Prezidenţial. Din India, Komornyik şi soţia lui vor pleca în excursie şi în două oraşe din ţara vecină, Nepal: Pokhara, o zonă cu peisaje superbe, şi Kathmandu, capitala statului.
(Tatiana Solomon)

Cristina Spătar şi Dan Negru rămân acasă

Dat fiind faptul că băieţelul ei, Albert, abia a împlinit un anişor în urmă cu două luni, Cristina Spă­­tar a ales să nu-şi pună copilul pe drumuri în noaptea de Revelion. Aşa că a rămas acasă. 

4636-320108-starurireveliondannegru.jpg4636-320107-starurirevelioncristinaspatar.jpgDar nu singură. Şi-a invitat sora aflată în Italia, Narcisa, care a venit însoţită de fetiţele sale, şi socrii, care au ajuns de la Târgu Jiu pentru a fi alături de fiul lor, Alin, şi de noră.
(Ana Maria Păsat)

De Revelion, Dan Negru va fi “pe sti­clă” în două ţări, în România şi în Moldova. În realitate, vedeta Antenei 1 va sta acasă cu soţia lui, Co­druţa, şi cu fetiţa lor, Dara Ioana. “Vom sta acasă, vom mânca mult, ne vom odihni şi ne vom bucura că suntem împreu­nă”, a spus Dan.
(Dumitru Angelescu)

Citeşte şi:

4636-320110-revelion2011.jpgÎn noaptea de Revelion, Annes îşi bagă bani în cizme

În atenţia bărbaţilor celebri! Bianca Drăguşanu nu are planuri de Revelion

Ramona Bădescu, Revelion romantic în Kenya

Andra şi Măruţă îşi petrec Revelionul în Dubai

De Revelion, la Antena 2, Lucian Mîndruţă «joacă» în «Dallas»

Fetele de la Bambi pleacă trei luni în America

Smiley: „Pe 2 ianuarie, eu şi Laura vom pleca în Thailanda”

Video | Fetele de la Bordo, superstiţioase: „De Revelion o să avem asupra noastră bani mulţi”

Inna dă lovitura de Revelion: Face 60.000 € într-o noapte

Andreea Bălan îşi va petrece Sărbătorile pe scenă

20 de cupluri se vor căsători de Revelion la Poarta Sărutului

Coldplay şi Jay Z vor concerta de Revelion pentru 1 milion de dolari

Cum petreci Revelionul dacă eşti singură

Petreceţi gratis în stradă, de Revelion

Poţi face Revelionul cu soţia prietenului | Clubul de swingeri din Bucureşti va organiza o petrecere de pomină de Anul Nou

29 de linii RATB, la dispoziţia bucureştenilor în noaptea de Revelion

Alimente care diminuează efectele alcoolului

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Denisa, una dintre cele două victime ale Şacalului, a fost înmormântată. Băiatul ei încă nu știe că mama lui a murit
Știrileprotv.ro
Denisa, una dintre cele două victime ale Şacalului, a fost înmormântată. Băiatul ei încă nu știe că mama lui a murit
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu a mai fost văzută așa, val de reacții
Viva.ro
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu a mai fost văzută așa, val de reacții
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Libertateapentrufemei.ro
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Animalul pentru care primești 100 de lei de la stat dacă îl crești. Are o carne sănătoasă, e crescut în cantități mari în România, dar cea mai mare parte merge la export, un singur kilogram are un preț foarte bun
FANATIK.RO
Animalul pentru care primești 100 de lei de la stat dacă îl crești. Are o carne sănătoasă, e crescut în cantități mari în România, dar cea mai mare parte merge la export, un singur kilogram are un preț foarte bun
Sportul i-a schimbat viața. Dezvăluiri emoționante ale Iulianei Pepene: „În urmă cu trei ani, am aflat că sufăr de boala Graves, dar după un an de mers la sală, am analizele perfecte și nu mai iau pastile” + Alimentul inedit la care nu poate renunța
GSP.RO
Sportul i-a schimbat viața. Dezvăluiri emoționante ale Iulianei Pepene: „În urmă cu trei ani, am aflat că sufăr de boala Graves, dar după un an de mers la sală, am analizele perfecte și nu mai iau pastile” + Alimentul inedit la care nu poate renunța
Alina Bădic anunță schimbări mari și probleme pentru 4 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi în următoarea săptămână din septembrie
FANATIK.RO
Alina Bădic anunță schimbări mari și probleme pentru 4 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi în următoarea săptămână din septembrie
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Orangesport.ro
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
"A venit viitura şi l-a înecat". Patru oameni au murit în Galaţi, în urma celor mai mari inundaţii din istorie. Ce urmează pentru oamenii deja loviţi de viituri
Observatornews.ro
"A venit viitura şi l-a înecat". Patru oameni au murit în Galaţi, în urma celor mai mari inundaţii din istorie. Ce urmează pentru oamenii deja loviţi de viituri
Horoscop 14 septembrie 2024. Balanțele au ocazia de a se elibera, fără să facă nimic special, de griji prin înlocuirea lor cu gânduri mai bune
HOROSCOP
Horoscop 14 septembrie 2024. Balanțele au ocazia de a se elibera, fără să facă nimic special, de griji prin înlocuirea lor cu gânduri mai bune

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI