Băutura ayurvedică echilibrează întreagă structură, da poftă de viață și rezistență psihică la stres și tracasările vieții moderne. Este minunată atât pentru copii, cât și pentru bătrâni. Este o băutură care poate fi consumată oricând în timpul anului. În principal, ea se recomandă a fi băută dimineața, pe stomacul gol, însă o puteți servi oricând în timpul zilei dacă vă simțiți obosiți și fără energie fizică sau mentală. Important e să fie consumată pe stomacul gol ca să profitați la maxim de efectele ei bune.
Ingrediente:
-1/2 cană de caju înmuiat peste noapte
– o banană
– o linguriță de polen crud
– miere ( eu am folosit de răpiță)
Se mixează la blander cu 200ml de apă și gata.
Altă variantă ar fi cu migdale:
-1/2 cană de migdale înmuiate peste noapte și curățate de coajă
-2-3 buc. de smochine uscate și înmuiate peste noapte
– o banană
-250 ml apă
Se amestecă totul la blander și gata.
Aceste două băuturi sunt o varinta sănătoasă de mic dejun. Vă promit că nu mai aveți nevoie de nicio vitamină. Veți avea energie întrega zi”, a scris Ioana Ginghina pe blogul personal.
Citește și:
- Ioana Ginghină recomandă măștile faciale naturale și ieftine! Uite cele mai simple și eficiente tratamente pentru ten!