Primele care te frapează sunt finisajele, comparabile cu ale celor mai scumpe smartphone-uri de pe piaţă. Apoi, te uimeşte ecranul. P4 AllDro este primul smartphone cu dual sim şi ecran de 4,3 inchi Super AMOLED Plus din lume, care rulează sistemul de operare Android 4.0. Mobilul te surprinde şi cu imagini de o claritate greu de egalat, mai ales dacă îţi place să faci poze şi ştii să foloseşti la capacitate camera de 8 MP, dotată cu un obiectiv format din cinci straturi de lentile cu filtru IR hybrid. Iar dacă imaginile extrem de clare nu sunt ceva neobişnuit pentru o astfel de cameră, fotografiile panoramice pe care le poţi realiza cu ea, cu o simplă atingere a unui icon de pe diplay, sunt remarcabile.
Însă performanţele gadgetului lansat de braşovenii de la Allview nu se o-presc aici. Mobilul lor oferă o experienţă multitasking bogată în aplicaţii şi funcţii avansate şi e capabil să lanseze apeluri vocale atât prin SIM-uri, cât şi prin internet, cu aplicaţii VoIP precum Skype şi Yahoo! Voice. În rest, telefonul îţi permite să asculţi muzică, să vezi filme, să te joci şi să navighezi cu viteză maximă, cât e ziua de lungă.
Costă 1.299 de lei
Când vrei un telefon cu superrezoluţie, cu sistem de operare de ultimă generaţie şi, pe deasupra, cu procesor performant şi jocuri 3D, e normal să te aştepţi la un preţ ceva mai mai mare. Modelul P4 de la Alview le are pe toate şi de aceea costă 1.299 de lei.
Allview P4 AllDro
- Sistem de operare: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
- Ecran: Super AMOLED Plus multitouch; 4,3 inchi, 480×800 px
- Cameră: 8 MP cu autofocus
- Dimensiuni telefon: 66,8 x 127,2 x 9,8 mm;
- Greutate: 118,4 g 4 Culori: 16 milioane
- Memorie: RAM – 512 MB; externă – MicroSD până la 32 GB
- Bluetooth: 3.0 cu A2DP, EDR 4 Baterie: capacitate 1600 mA; autonomie în convorbire 330 min.
Puncte forte:
- Dispune de tehnologia Gemini V2, dând posibilitatea recepţionării de apeluri pe SIM 2, când se foloseşte traficul de date pe SIM 1 şi invers;
- Are un sistem de sunet format din două microfoane, care reduce zgomotul de fond;
- Suportă video call Skype, Yahoo ş.a.;
- Face fotografii HDR şi filmează la rezoluţie HD (720 pixeli);
Puncte slabe:
- Sistemul greoi de deschidere a carcasei, care nu oferă nici un fel de buton. Prinderea se face prin cleme, iar capacul e dificil de scos;
- Memoria internă foarte mică în comparaţie cu abilităţile telefonului. Nu permite nici măcar descărcarea unui joc;
- Volumul la care poate fi ascultată muzica stocată în telefon, prin difuzor, este redus.
Trimite celor dragi mesaje de Anul Nou 2025, iar pentru cei sărbătoriți pe 1 ianuarie, vezi urări de Sfântul Vasile 2025!