Preparare: Se fierbe orezul timp de 4-5 minute, se scurge de apă şi se pune într- un castron peste carnea tocată şi ou. Se pune un praf de sare şi se amestecă bine. Se spală oasele şi se pun la fiert în apă cu sare.
Se adună spuma şi după o jumătate de oră se scot oasele din zeamă şi se adaugă ceapa, morcovii şi ardeiul, tocate mărunt. Se lasă să dea în câteva clocote bune, se dă focul la mic, se formează perişoarele şi se pun în supă.
După 10 minute se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe. Se fierbe borşul, se toarnă peste supă şi se potriveşte de sare. Se pune verdeaţa tocată fin.
Premiul din această săptămână a fost câştigat de Cristina Buzamet, din Bucureşti
Unica.ro
Încă un DIVORȚ în showbizul românesc! Și-au spus ADIO după 10 ani de mariaj! 'S-a încheiat într-un mod civilizat, nu e cu scandal'
Viva.ro
Mihai Gâdea a fost văzut în multe ipostaze alături de fiica sa, însă soția acestuia e foarte discretă. Agatha a intrat acum în atenția tuturor și mulți au fost surprinși să afle cu ce se ocupă femeia!
Libertateapentrufemei.ro
În sfârșit, Adrian Cioroianu a vorbit despre divorțul de Daniela Nane: "Am cunoscut-o într-un studio de televiziune". Ce spune despre pozele cu fosta soție și iubitul tinerel
FANATIK.RO
Ce trebuie să pui în blatul de tort ca să-ți iasă pufos. Ingredientul care îl va face să ți se topească în gură
Elle.ro
Cum arată acum copiii lui Meghan Markle & Prințul Harry. Fotografie RARĂ cu Archie și Lilibet
Unica.ro
Cum arată femeia care a crescut-o pe Andreea Marin, după moartea mamei ei. Imagini rare cu eleganta doamnă Renata / Foto
Observatornews.ro
Capcanele cumpărăturilor online. Ce se poate ascunde în spatele ofertelor care îți iau ochii
HOROSCOP
Horoscop 19 decembrie 2024. Berbecii se văd azi nevoiți să se ocupe mai mult de cei dragi, de nevoile și de solicitările lor