- Ingrediente: 500 g caise, 6 ouă, 6 linguri de zahăr şi 6 de făină, 4 linguri de ulei, 80 g margarină, un zahăr vanilat, un praf de copt, sare.
- Mod de preparare: caisele se spală, se lasă să se usuce, apoi se desfac în două. Se tapetează tava cu hârtie de copt, care se unge cu margarină, apoi se presară cu zahăr. Se aşază caisele, iar peste ele se presară alt strat de zahăr. Albuşurile, în care s-a turnat praful de copt, se mixează până când se fac spumă, apoi se adaugă zahărul şi se amestecă în continuare, până când compoziţia capătă consistenţa unei bezele. Se adaugă şi gălbenuşurile frecate anterior cu ulei, zahărul vanilat şi făina amestecată bine cu praful de copt. Se mixează bine. Această compoziţie se toarnă în tavă, peste caise. Se coace până când tarta este rumenită.
Comentarii (4)
Vezi toate comentariile (4)
Știrileprotv.ro
Măsura luată de Kim Jong Un la o zi după ce Vladimir Putin a promulgat Acordul de Apărare reciprocă cu Coreea de Nord
FANATIK.RO
Superalimentul care joacă un rol major pentru sănătate. Nu expiră și reduce inflamația din corp
GSP.RO
Noi dezvăluiri într-un dosar ISTORIC! De ce n-a jucat Nicolae Dobrin în Mexic? Mărturie în premieră obținută de GSP: „Certuri cu cei de la Dinamo, i-a cam lăsat fără bani la poker!”
Unica.ro
Așa arăta, înainte de operațiile estetice, o vedetă pe care azi o vezi aproape zilnic la TV. Îți dai seama cine e în poze? FOTO
Financiarul.ro
Cât costă noaptea de Revelion? Oferte spectaculoase pentru Revelion 2025
Observatornews.ro
CAMERA ASCUNSĂ. Fraudă de milioane la Peleş: angajaţi acuzaţi că revând biletele turiştilor şi bagă banii în propriile buzunare