Uite cum prepară pastele primavera Chef Cătălin
Ingrediente: ulei de măsline, usturoi, ceapă verde, roşii cherry, zucchini, vinete, broccoli, busuioc proaspăt, ardei gras roşu, sare şi piper după gust. mod de
Preparare: usturoiul se zdrobeşte, apoi îi dăm culoare în uleiul de măsline, pus în prealabil în tigaie. Toate legumele se taie julienne şi se călesc în ulei. Adăugaţi sare şi piper după gust. Între timp, puneţi pastele la fiert, pe care aveţi grijă să le fierbeţi “al dente”. E de preferat să folosiţi penne, însă la fel de bine merg şi fusili sau spaghete. Când pastele sunt gata, se aruncă în tigaie peste legumele călite şi se amestecă bine. Se servesc cu busuioc proaspăt pe deasupra.
Florin Dumitrescu şi-a cucerit iubita cu un desert special
Florin Dumitrescu (24 de ani), cel mai tânăr dintre juraţii de la MasterChef (Pro TV), a inventat, pentru a o cuceri pe actuala lui iubită, Cristina Sima, un desert care poartă acum numele tinerei: pomme du Sima.
“E un măr în foietaj, cu scorţişoară, caramel şi frişcă cu piper. E interesantă combinaţia şi e desertul preferat al multora. Voiam să o impresionez. Eram la începuturile relaţiei noastre şi am întrebat- o ce ar trebui să conţină un desert care să fie pe placul ei. Mi-a spus că adoră caramelul şi merele coapte. Era în preajma Crăciunului, perioada ei preferată din an, astfel că m-am gândit să adaug şi scorţişoară. Iar frişca cu piper este acel element-surpriză care face desertul extrem de gustos şi special. Am încercat să creez un desert care să o reprezinte şi cred că am reuşit”, spune mândru Florin.
Sorin Bontea îşi răsfaţă copiii cu bucate alese
Copiii lui Sorin Bontea, Miruna şi Iulian, sunt, cu siguranţă, cei mai fericiţi din România când vine vorba de mâncare.
Juratul de la MasterChef îi răsfaţă şi, conform declaraţiilor sale, are grijă ca aceştia să mănânce cât mai sănătos şi mai gustos cu putinţă. Mai mult, se pare că Miruna este cel mai de nădejde ajutor în bucătăria de acasă a lui Sorin, ea moştenind talentul tatălui ei în prepararea mâncărurilor.