Cum se aleg silicoanele perfecte
Implanturile mamare, sunt realizate din gel siliconic cu înveliş de silicon şi au variate mărimi şi forme. Chirurgul estetician este cel care te sfătuieşte ce formă de implant este mai bine să alegi şi care ar trebui să fie mărimea acestuia.
„Mărimea implantului este limitată de anatomia proprie, fiind ales în funcţie de mărimea toracelui. Implantul este poziţionat astfel încât să nu se deplaseze, iar muşchii care îl înconjoară să se întindă pentru a-l îngloba confortabil în următoarele luni”, a explicat chirurgul estetician.Dr. Doboş mai spune că pentru fiecare tehnică de implantare există o modalitate de a ascunde cicatricile, care vor fi în zone special alese aşa încât să nu fie vizibile.
Ce formă de implant mi se potriveşte?
Silicoanele rotunde au fost cele mai comune tipuri de implant mamar utilizate în operaţia de mărire de sâni. Implantul mamar rotund este modelat în formă de jumătate de sferă, fiind cunoscut şi sub denumirea de „formă măr”. Partea mai puţin avantajoasă a acestui tip de silicoane este faptul că ele oferă un aspect artificial sânului şi datorita faptului că înălţimea lor este egală cu lăţimea nu reuşesc să umple foarte bine decolteul.
Silicoanele anatomice se mai numesc şi silicoane în formă de „lacrimă” sau „picătură”. În momentul de faţă sunt cele mai folosite impanturi din lume, fiind recomandate în cazul femeilor care îşi doresc, în primul rând, sâni cu aspect natural.
Atât în cazul celor rotunde cât şi al celor anatomice se recomandă folosirea implanturilor cu suprafaţă texturată, pentru a preveni rotirea acestora.
De ce nu sunt indicate silicoanele foarte mari
Silicoanele mari oferă un decolteu generos, transformarea corpului fiind evidentă şi foarte uşor de remarcat. Cu toate acestea, silicoanele mari prezintă numeroase dezavantaje care includ aspectul vălurit al sânului şi o incidenţă mai mare a rupturii implanturilor.
„Silicoanele mari arată bine doar când femeia este îmbrăcată, atunci când se dezbracă se văd contururile implanturilor şi neregularităţile, mai ales pe exterior şi în partea inferioară a sânului”, avertizează dr. Doboş.
„Multe vedete autohtone au un bust generos, dar ATENŢIE!, le vedem doar îmbrăcate, cu rochii sau sutiene. Nimeni sau puţină lume are ocazia să le privească dezbrăcate şi cu toate imperfecţiunile la vedere!”, a mai explicat el.
Pe de altă parte, silicoanele de dimensiuni mici au început să capete o popularitate tot mai mare în rândul femeilor, deoarece dau fermitate şi volum sânilor, păstrând aspectul natural al acestora.
Sursa: Tot ce trebuie să ştii despre silicoane – Frumuseţe | Unica.ro https://www.unica.ro/detalii-articole/articole/tot-ce-trebuie-stii-silicoane-19909.html#ixzz1v89ExI9O
Citeşte mai departe pe Unica.ro