Excesul de brânză, carne și produse lactate mărește de patru ori riscul de cancer la persoanele de la 50 la 65 de ani. De asemenea, excesul de carne roșie este contraindicate, iar concluziile studiului arată că o alimentație bogată în carne, ouă și produse lactate ar fi mai periculoasă decât fumatul.
Conform Agerpres, cei care au avut o alimentație bogată în proteine prezentau un risc de patru ori mai mare să facă diabet sau diferite forme de cancer.
Cantitatea corectă ar fi de 0,8 g de proteine/kg (45-50 g/zi pentru o persoană de 59 kg), dar specialiștii recomandă fructe și legume (cinci pe zi, dacă se poate).
Citeşte şi: ASTA-I „BIBLIA” ORICĂREI DIETE. Dacă-i respecţi poruncile şi nu cazi în păcat, VEI AVEA UN CORP FRUMOS
Andreea Marin RECUNOAŞTE: „N-AM FOST CUMINTE ÎN WEEKEND!” Află CUM ARE DE GÂND SĂ SE „SPELE” DE PĂCATE | FOTO