Aurelian Temișan uimește din nou publicul – de această dată nu prin talentul său muzical, ci printr-o transformare fizică spectaculoasă. Artistul a dat jos aproape 20 de kilograme și a mărturisit că se simte într-o formă de zile mari, atât fizic, cât și mental.

Aurelian Temisan (1)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Prezent pe 11 iulie în platoul de la Antena Stars, Temișan a povestit cum a reușit să obțină această schimbare remarcabilă fără să apeleze la înfometare sau diete drastice. Secretul? Un protocol alimentar bazat pe principiile cetozei – proces metabolic în care organismul arde grăsimile și le transformă în energie.

„Eu sunt prieten cu foamea. Mi-am dat seama că nu mâncarea trebuie să te mănânce pe tine, ci tu s-o mănânci pe ea, ca de aceea e făcută. Sunt cinci mese pe zi pe care le mănânci. Slăbești mâncând, e foarte interesant.(…) Nu este o dietă, nu este regim, nu e nimic de genul acesta, e cu mult mai mult de atât. Este un protocol culinar de restartare a metabolismului. Acest protocol începe prin analizele de sânge, pentru că cel care l-a inventat a studiat procesul acesta de cetoză, ce înseamnă să intre corpul în cetoză, ce înseamnă alimente sănătoase pentru corpul care intră în cetoză”, a spus Aurelian Temișan la Știrile Antena Stars.

Tensiuni armate între Thailanda și Cambodgia: ce au de împărțit cele două state și cine e mai puternic?
Recomandări
Tensiuni armate între Thailanda și Cambodgia: ce au de împărțit cele două state și cine e mai puternic?

Și a continuat: „Cetoza înseamnă procedeul prin care corpul arde grăsimile și le transformă în boost de energie. Nu mi-a fost greu absolut deloc (n.r să urmeze acest protocol) cred că este a șasea oară când spun că nu am întâlnit în viața mea ceva mai ușor de făcut. Este demonstrat științific faptul că într-o lună dai jos 10 kg. Am vrut să dau 10 – 12 kg și am ajuns să dau 18 fără să vreau, dar procesul tot mergea”.

Aurelian Temișan a slăbit 18 kilograme în două luni și jumătate

În doar două luni și jumătate, Temișan a scăpat de 18 kilograme, depășindu-și obiectivul inițial și bucurându-se acum de o energie debordantă și o stare generală excelentă.

„Eu am stat două luni și jumătate în cetoză, iar după această perioadă am început să bag o masă de carne, friptură, în meniul meu. De 10 ani nu am mâncat carne până de curând și acum am trecut la carne. Eu de două luni de zile m-am oprit din procesul ăsta”, a mai spus Aurelian.

Abonați-vă la ȘTIRILE ZILEI pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.
ABONEAZĂ-TE ȘTIRILE ZILEI
Comentează
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.