Multe zodii se vor bucura de influența puternică pe care o răspândește Luna plină din 22 iunie, din zodia Capricornului. Perioada maximă a fazei de Lună plină va fi cuprinsă între 21 și 24 iunie, zile în care fiecare nativ va avea un semn, va primi o veste sau va fi pus în fața unei schimbări din care va avea ceva de câștigat.

Accent pe realizările profesionale

Nimeni nu pierde, când Luna plină ajunge în Capricorn, deoarece Capricornul nu pierde niciodată! Este un semn zodiacal care răzbate, oricât ar fi de greu și găsește soluții practice. De data aceasta, ultima decadă a lunii iunie, dominată de Luna plină din Capricorn, va fi o perioadă bună din punct de vedere material și financiar. Mulți nativi se vor bucura acum de bani, recompense, comisioane sau prime de vacanță cu care pot pune la cale noi planuri.

Cei mai ambițioși vor fi interesați și de cariera lor, deoarece Capricornul este o zodie a carierei, ambiției și puterii. Capricornul nu se va mulțumi niciodată să fie doar un executant, el va lua inițiativa, va lupta pentru funcții de conducere și va demonstra că poate conduce fără prea mare efort oamenii din subordine.

Dar influența Capricornului asupra Lunii pline se va răsfrânge și asupra relațiilor noastre cu diverse autorități, lideri sau șefi de echipe. Fiecare dintre noi va primi un semn, o apreciere, o recompensă sub o formă sau alta. Cei mai bine organizați și muncitori vor fi mai bine apreciați și nu este exclus să adune bonusuri consistente. Cei care nu au rezultate prea bune vor fi îndrumați spre proiecte unde pot dovedi mai mult. Cei care au deja funcții de conducere vor fi implicați în proiecte mult mai ample de dezvoltare. Cumva, pentru toți cei interesați de cariera lor se vor găsi soluții pentru a evolua.  

Român cu Lamborghini, acuzat de ANAF că nu poate justifica investiția. Fiscul a evaluat bolidul la 1,8 milioane de lei și a cerut impozit pe venit. Cum s-a terminat procesul
Recomandări
Român cu Lamborghini, acuzat de ANAF că nu poate justifica investiția. Fiscul a evaluat bolidul la 1,8 milioane de lei și a cerut impozit pe venit. Cum s-a terminat procesul

Luna plină din Capricorn și Soarele din Rac

Data de 22 iunie, când Luna plină ajunge la faza maximă, coincide totodată cu începutul zodiei Racului. Așadar, Luna plină din Capricorn primește o lumină puternică de la Soarele care ajunge în Rac și care marchează solstițiul de vară și începutul verii astronomice.

Legătura Capricorn – Rac este una foarte delicată și tensionată. Racul ne transmite să fim mai atenți la influența pe care o are cineva cu autoritate masculină în viața noastră – tatăl, soțul, socrul, un frate mai mare.

În zilele dominate de Luna plină este posibil ca relația pe care o avem cu un anumit bărbat să se schimbe, să ne debarasăm de puterea lui dominatoare, să ne recucerim independența și să ne afirmăm propria putere și propriile dorințe. Astfel, vom reuși să ne vindecăm de rănile pe care ni le-a provocat în trecut și să ne modelăm viitorul fără să îi mai dăm socoteală la fiecare pas. Poate că sunt răni păstrate din copilărie și acum vom reuși să le vindecăm definitiv, luând decizii și inițiative mult mai bune pe cont propriu.

Luna plină din Capricorn și sănătatea

Semnul Capricornului este un semn robust, cu foarte puține probleme medicale și care nici nu își bate capul cu amănunte minore. O simplă durere de cap sau de stomac nu are nicio însemnătate pentru Capricorn, care nu va alerga alertat la medic. În schimb, va fi și mai activ, și mai implicat în ceea ce face.

Cum s-a format ciclonul devastator de la Marea Neagră care a afectat sudul litoralului. Experții ClimaMeter: „Evenimentul, provocat de schimbările climatice” STUDIU
Recomandări
Cum s-a format ciclonul devastator de la Marea Neagră care a afectat sudul litoralului. Experții ClimaMeter: „Evenimentul, provocat de schimbările climatice” STUDIU

Ultima decadă din iunie, dominată de Luna plină din Capricorn, ne aduce o perioadă bună pentru sănătate și mulți nativi vor avea șansa să își recapete puterile. Cei care au avut probleme de sănătate recent vor găsi puterea interioară de a se îmbărbăta și de a se vindeca singuri. Iar sfatul Capricornului este acela de a găsi puterea în ceea ce ne hrănește rădăcinile: familia și copiii, părinții, persoana iubită. Alături de cei dragi vom găsi mereu alinare, vindecare și puterea de a o lua de la capăt. 

Luna plină din 22 iunie și zodiile

Berbec

Zilele dominate de Luna plină din Berbec pot fi de bun augur în relația cu persoanele mai în vârstă. Cu toate acestea, este posibil să fii dezamăgit de o femeie care face promisiuni deşarte în legătură cu nişte documente sau acte importante. Numai dacă perseverezi şi dacă apelezi la altcineva, vei reuşi să te descurci. S-ar putea să primești ajutor de la un bărbat care îți este dator.

Taur

Nativul Taur trebuie să fie prudent cu banii, dacă se gândește la multe investiții. Mai bine le rezolvă pe rând. În preajma Lunii pline, poate avea ocazia să cumpere un obiect extrem de scump la un preţ rezonabil. Poate fi vorba chiar de maşina pe care și-o doreşte de multă vreme. Sau poate fi vorba de un calculator performant.

Avertismentul lui Putin: NATO va fi în război cu Rusia dacă permite Ucrainei să lanseze rachete cu rază lungă de acţiune
Recomandări
Avertismentul lui Putin: NATO va fi în război cu Rusia dacă permite Ucrainei să lanseze rachete cu rază lungă de acţiune

Gemeni

Eşti tentat să pleci din țară, să îţi cauţi norocul printre străini sau pur și simplu să călătorești în această perioadă. Luna plină îți arată diverse semne sau vești care te ajută să te decizi în această direcție, dacă pleci sau rămâi acolo unde ești deja. Pe de altă parte, este posibil să se destrame o prietenie pe care te bazai în timpurile grele.

Rac

Te aşteaptă o situaţie delicată, pe care o abordezi cu teamă, deoarece nu găseşti o soluţie bună pentru toți cei implicați. Poate că o călătorie, oricât ar fi de scurtă, te-ar ajuta să îţi pui gândurile în ordine. Eşti mult mai apropiat de prieteni, îţi deschizi inima şi primeşti o atenţie deosebită din partea lor. Atenţie la tonul pe care îl foloseşti cu persoanele mai sensibile, să nu interpreteze greşit ceva.  

Leu

Ai şanse mari să îţi îmbunătăţeşti mediul în care lucrezi sau chiar să găseşti un alt domeniu de activitate. Toate veştile bune cu privire la locul de muncă vor veni imediat după Luna plină din 22 iunie. Schimbarea va fi precedată însă de un obstacol pe care îl cunoşti deja. În dragoste, încă mai cauţi partenerul ideal, dar nu ai încredere tocmai în cel care este aproape de tine. 

Fecioară

Ai nevoie de o perioadă de linişte şi de odihnă în care să îţi pui gândurile în ordine. Trebuie să îți reanalizezi priorităţile tale şi ale familiei şi să te ocupi inclusiv de problemele de sănătate. Un bărbat între două vârste intervine în viaţa ta şi îţi dă peste cap toate treburile. S-ar putea să se opună unor schimbări pe care vrei să le faci. 

Balanţă

Evită scandalurile şi situaţiile în care poţi acţiona impulsiv. O anumită situaţie dificilă apărută în familie se menţine şi săptămâna aceasta, deoarece nu primeşti ajutor de nicăieri. Zilele cu Lună plină sunt mai dificile. Nimic nu vei reuşi să duci la bun sfârşit. Iubirea se lasă mult aşteptată şi nici acum nu primeşti mesajul pe care îl doreşti.

Scorpion

Primeşti veşti bune de la persoane foarte dragi. O rudă care avea grave probleme de sănătate se simte mult mai bine. Dar Luna plină arată că pot apărea probleme de comunicare cu un bărbat mai în vârstă, posibil tatăl sau soțul. Vă îndepărtaţi unul de altul pentru o vreme, dar este mult mai bine aşa decât să vă reproşaţi diverse lucruri.

Săgetător

Poate fi o perioadă prielnică să cauți altceva de muncă sau să încerci să ajungi pe un post mai bine plătit în compania în care lucrezi. Luna plină din Capricorn te îndeamnă să discuți deschis cu șefii de mai sus și să demonstrezi că poți face mai mult. Dacă ești ambițios și ai rezultate bune cu care poți ieși în evidență, sunt șanse mari să fii promovat.

Capricorn

Vorbeşte deschis cu membrii familiei care te supără. Nu lăsa să se strecoare nicio urmă de îndoială între voi, nimic ce ţi-ar putea reproşa mai târziu. Mai ales dacă este vorba de copii pentru a căror educaţie eşti responsabil. Luna plină din zodia ta pune accentul pe probleme de familie care au rămas nerezolvate și mai ales pe legătura pe care o ai cu propriul tată sau cu fiul tău.

Vărsător

În zilele influențate de Luna plină, în perioada 21 – 24 iunie, vei avea parte de lucruri bune. Chiar dacă uneori mai calci cu stângul, situaţiile dificile se îndreaptă de la sine. Orice conflict ar izbucni printre colegii de muncă, pe tine te ocolesc vorbele răutăcioase. Sâmbătă şi duminică vei avea parte de bucurii şi de cadouri. Nimic nu se compară cu dragostea pe care ţi-o oferă partenerul de viață!

Peşti

Luna plină arată că primeşti o recompensă fie pentru ceea ce ai realizat la serviciu, fie pentru ajutorul acordat unuia dintre şefi. Vor fi zile prielnice pentru zodia ta, în perioada 21 – 24 iunie, vei aduna ceva bani și te poți gândi la o călătorie sau poți plăti un avans pentru un sejur în străinătate, în primul tău concediu de vară. Problemele financiare nu te vor afecta zilele acestea.

Vezi şi zodii care își întâlnesc jumătatea vara aceasta!

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Din ce grupare ar fi făcut parte „Șacalul”. Ca să nu dea de bănuit, mergea din când în când la biserică
Știrileprotv.ro
Din ce grupare ar fi făcut parte „Șacalul”. Ca să nu dea de bănuit, mergea din când în când la biserică
Cum arăta Matilda Pascal Cojocărița la începutul carierei. A câștigat Miss România în 1979, la 19 ani
Viva.ro
Cum arăta Matilda Pascal Cojocărița la începutul carierei. A câștigat Miss România în 1979, la 19 ani
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Libertateapentrufemei.ro
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Boris ajunge în România și aduce lapoviță și ninsoare la jumătatea lunii septembrie. Meteorologii vin cu vești proaste despre starea vremii
FANATIK.RO
Boris ajunge în România și aduce lapoviță și ninsoare la jumătatea lunii septembrie. Meteorologii vin cu vești proaste despre starea vremii
Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani. 3 alimente pe care le-a scos din dietă: „În schimb, beau o bere-două la cină”
GSP.RO
Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani. 3 alimente pe care le-a scos din dietă: „În schimb, beau o bere-două la cină”
Cele 6 lucruri pe care să nu le faci dacă vrei să te ocolească ghinionul în ziua de vineri, 13 septembrie. Mare atenție la al treilea
FANATIK.RO
Cele 6 lucruri pe care să nu le faci dacă vrei să te ocolească ghinionul în ziua de vineri, 13 septembrie. Mare atenție la al treilea
'Am băgat foarte mulți bani'. Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu / FOTO
Unica.ro
'Am băgat foarte mulți bani'. Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu / FOTO
"De o săptămână este acolo". Fotbalistul care a plecat de la FCSB are o soacră celebră: "Fata mea a nimerit un băiat bun" | EXCLUSIV
Orangesport.ro
"De o săptămână este acolo". Fotbalistul care a plecat de la FCSB are o soacră celebră: "Fata mea a nimerit un băiat bun" | EXCLUSIV
"Şacalul", bănuit că a ucis mai multe femei. Gafe colosale făcute de anchetatori, înainte ca Delia să fie omorâtă
Observatornews.ro
"Şacalul", bănuit că a ucis mai multe femei. Gafe colosale făcute de anchetatori, înainte ca Delia să fie omorâtă
Horoscop 13 septembrie 2024. Fecioarele au în față o zi care vine cu un ajutor neprețuit pentru a dezlega anumite noduri interioare
HOROSCOP
Horoscop 13 septembrie 2024. Fecioarele au în față o zi care vine cu un ajutor neprețuit pentru a dezlega anumite noduri interioare

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI