Pușca de vânătoare va fi scoasă la licitație pe data de 11 iulie. Prețul de pornire este de 12.000 de euro, potrivit unui comunicat al Artmark.


Citește și Neașteptat. O mare vedetă a României sare în apărarea preotului Pomohaci. „Asta e calitatea lui…”


Potrivit istoricilor, Nicolae Ceaușescu era însoțit la vânătoare de un aghiotant care îi purta armele. Printre acestea, dictatorul comunist avea și trei carabine duble expres, marca Holland &Holland.

Arma de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu (2)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Arma de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu este placată cu aur. Cui a aparținut, de fapt, pușca

Pușca de vânătoare Holland & Holland este una dintre vedetele licitației organizate de Artmark pe 11 iulie. Arma a fost fabricată în 1933, la comanda șefului Legaţiei Regale a României la Tirana, pentru Regele Carol II.

După al Doilea Război Mondial, arma decorată cu aur a fost confiscată și modificată, mai apoi, pentru Nicolae Ceaușescu.

Cazul fetiței de 12 ani, moartă de leptospiroză, o boală care poate fi luată inclusiv de la câini și pisici. Părinții acuză o eroare medicală. Cum justifică medicii decesul
Recomandări
Cazul fetiței de 12 ani, moartă de leptospiroză, o boală care poate fi luată inclusiv de la câini și pisici. Părinții acuză o eroare medicală. Cum justifică medicii decesul


::placeholdeR–>

Potrivit sursei citate, Ceauşescu a obţinut 398 de medalii, precum şi o captură impresionantă: un mistreţ de peste 300 de kg. Ultima partidă de vânătoare a dictatorului a avut loc în 10 decembrie 1989.

sursă foto: artmark.ro


Citește și E oficial! Mămicile vor primi 2.500 de lei. Ce trebuie să facă pentru a intra în posesia banilor


 

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News