Avocatul Hîrceagă s-a referit la modul în care a găsit el instituția, la începutul lunii august. De asemenea acesta a mai precizat că a găsit un colectiv destul de închegat dar într-o „stare de debusolare” și care trebuie coordonat.
Printre cele mai importante „hibe” pe care noul șef spune că le-a descoperit este aceea că „polițiștilor locali le este frică să comunice cu cetățenii”.
Ciprian Hîrceagă a candidat singur pentru postul de șef al Poliției Locale. În 12 iulie a luat la proba scrisă cu punctaj 78.60, iar în data de 14 iulie a susținut interviul și a luat 90.50, iar de la 1 august și-a preluat mandatul.
Acesta este soțul Andreei Teofila Țîr Hârceagă, șefa serviciului de Evidență a Persoanelor Alba Iulia (SPCLEP), serviciu care se află tot în subordinea primăriei.
Cursuri de comunicare publică pentru polițiștii locali
După ce a sesizat că polițiștii locali au o frică de a discuta cu oamenii, șeful instituției a și identificat o soluție: cursuri de comunicare publică.
Mai exact, a discutat cu două consiliere locale, Corina Rotar și Narcisa Bărbuleț, care îl vor susține pe aceasta. Mai exact, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia să fie organizate cursuri de comunicare publică pentru polițiștii locali.
În acest fel, polițiștii locali ar urma să învețe cum să discute cu cetățenii și turiștii din oraș.
Citește continuarea pe ALBA24.RO
La ce oră se deschid secțiile de votare pentru alegerile prezidențiale din 24 noiembrie!
Andriasitu • 09.09.2022, 13:32
uluitoare metode de sifonare a banului public găsesc aștia de fiecare data si nu numai decidentii din alba iulia ,este valabilă metoda in toata tara!!!