Lansarea proiectului Via Transilvanica a fost făcută în 2018, iar de atunci peste 10.000 de voluntari au fost implicați, 107 unități administrative teritoriale, 400 comunități și 10 județe străbătute și 1.400 de borne amplasate.
„Drumul care unește” este un proiect Tășuleasa Social, un proiect care unește toate valorile organizației, un proiect în primul rând social, ce pornește de la Putna și se sfârșește la Drobeta-Turnu Severin.
Este un traseu de drumeții tematice din România, cu o lungime totală de 1.400 de kilometri ce are ca scop promovarea diversității culturale, etnice, istorice și naturale a Transilvaniei, Bucovinei și Banatului montan.
8 octombrie, deschiderea oficială a traseului Via Transilvanica
Odată cu finalizarea amenajării traseului și lansarea tronsonului din Alba, pe data de 8 octombrie va avea loc și deschiderea oficială Via Transilvanica.
Evenimentul va fi unul dedicat celor implicați și pasionați, alergătorilor și nu numai, celor care vor să se regăsească și să scape de monotonia și stresul zilnic.
Deschiderea oficială a traseului Via Transilvanica se va desfășura sub forma unui eveniment unde vor fi invitați ambasadori și susținători ai proiectului, care vor participa la o serie de activități și workshopuri.
Citește continuarea pe alba24.ro
ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL ALBA24.RO
Cum arată buletinul de vot pentru alegerile prezidențiale din 24 noiembrie!