Cifra „drumului de viață” indică alegerile destinului

Cifra destinului sau cifra drumului de viață este cea mai importantă componentă a calculului numerologic al destinului fiecărui om de pe Pământ. Numărul destinului se bazează pe data nașterii iar semnificațiile acestuia îți pot dezvălui cu precizie momentele încercărilor care te așteaptă, oportunitățile pe care le vei întâlni, lecțiile de învățat în viață sau răscrucile destinului tău, clipele alegerilor pe care va trebui să le faci de-a lungul vieţii.

Numerele Maestru

Fiecare cifră de destin vine cu forma sa proprie de manifestare și se află încriptată în datele nașterii.  Pentru a afla care este acea cifră, trebuie să aduni cifrele datei tale de naștere (luna, ziua și anul) până ce reduci totul la o singură cifră. Așadar cifra destinului poate fi una dintre cele de la 1 la 9 dar există și trei excepții. În situația în care în cursul calcului cifrele adunate dau numerele 11, 22 sau 33, nu vei mai continua calculul căci acestea sunt numerele Maestru – numere superioare energetic- și sunt considerate numere de destin de sine stătătoare. Asadar, pentru o persoana nascuta în 16 iulie 1962, vom aduna toate cifrele datei sale de nastere si le vom reduce la una singura (7+1+6+1+9+6+2=32; 3+2=5), deci numărul destinului este cifra 5. Sau, cineva născut în 6 septembrie 1962 să zicem, va avea un număr Maestru ca guvernator al destinului: (9+6+1+9+6+2=33).

Marcel Ciolacu, George Simion și Elena Lasconi, pe primele trei locuri în cursa prezidențială | SONDAJ
Recomandări
Marcel Ciolacu, George Simion și Elena Lasconi, pe primele trei locuri în cursa prezidențială | SONDAJ

Calcul original al numărului de destin 

Varianta astrologică originală de calcul impune însă ca fiecare componentă a datei de naştere în ordinea: zi, luna, an să fie redusă separat la o singură cifră sau la un număr Maestru (11, 22 şi 33). Și apoi să fie adunate aceste cifre până ce rezultatul ajunge să fie o singură cifră sau un număr Maestru. Dacă de exemplu, persoana este născută în 16 octombrie 1936 calculul original (în ordinea: luna, ziua, anul) se va face astfel: luna septembrie înseamnă luna a zecea adică se reduce la 1: (1+0=1), ziua naşterii, 12, se reduce la 3: (1+2=3), iar anul nașterii 1936 devine tot 1: (1+9+3+6=19, apoi 1+9=10, iar în final 1+0=1). Abia acum se poate calcula numărul destinului adunând cele trei cifre: (1+3+1=5). În exemplul nostru, 5 este cifra destinului.

Cele trei cicluri ale destinului

Metoda originală, mai complicată, se folosește în primul rând pentru a evita să apară un număr Maestru acolo unde nu există sau să fie ratat un astfel de număr, caz în care se oprește calculul și se consideră număr de destin. Un al doilea motiv pentru care numerologii consideră că a doua metodă este cea corectă este acelă că cifrele separate reprezintă câte un ciclu periodic al vieții noastre. Ciclurile destinului sunt în număr de trei, fiecare acoperind câte o treime din viaţă, iar cele trei cifre rezultate sunt derivate din numerele ce reprezintă cele trei perioade ale destinului: prima perioadă a vieții, copilăria = luna nașterii, a doua, tinerețea = ziua nașterii, iar a treia perioadă, maturitatea = anul nașterii.

ARTICOL PRELUAT DE PE AVANTAJE.RO

   

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (1)

ivryernest   •   11.11.2022, 14:11

Matematici superioare !

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.