”Eu sunt Adrian! În primul rând, aș dori să vă mulțumesc foarte mult. Vă mulțumesc personal și echipei dumneavoastră pentru a fi capabil de a crea o astfel de piesă de artă excelentă, fantastic.
Mult mai mult decât un film. Este o cultură, o filosofie.
În 2011 am citat Avatar 2009 în lucrarea mea, într-un articol științific publicat de Academia Internațională de Științe din Rusia Moscova la o conferință. De asemenea, este disponibil pe internet.
Se numește TEKT, Teoria eco-cinematică triunghiulară.
Oricum! James, aș dori să vă reamintesc că în filmul Avatar, partea 1, pe care l-am văzut de 26 de ori, este extrem de important; lipsesc elemente cheie.
Partea a 2-a, a trebuit să aștepte 13 ani pentru a o vedea. Mă bucur că sunt încă în viață. Am reușit să văd filmul, partea a 2-a, de 7 ori.
În Avatar partea 1 (2009), accentuați unitatea și conexiunea fizică și spirituală, referindu-vă la „ATOKIRINA” ca „Sămânța Arborelui Spiritual”.
Și apoi, puneți un accent pe „TSAHEYLU”, partea fizică este locul în care entitățile comunică.
Poporul Na’vi (populație, specie) sunt capabili să se conecteze prin, formând o legătură specifică numită „tsaheylu”, care se conectează cu „caii” și cu Ikran (Banshees montani) folosind coada părului din cap. În acest fel, el se va adapta și va simți „Ikran” în timp ce își va trimite gândurile și voința la „pasăre”. Să presupunem că vrem să-i spunem o pasăre. Zboară. Corect? In fine!”, a spus clujeanul. Citește continuarea și vezi video pe Cluj24.ro.
ARTICOL PRELUAT DE PE CLUJ24.RO