Apoi un rând de ghimbir (ginger) murat.
Deasupra pui fâșii de somon.
Urmează castraveții tăiați fâșii. Merge și avocado în locul castraveților.
În cele două etape de mai sus, am pliat marginea de jos l foii de alge, cu ajutorul șervețului.
Apoi rulezi tot conținutul cu ajutorul șervetului sau direct cu mâinile dacă ți-e mai ușor.
Așa trebuie să arate după ce l-ai rulat.
Apoi introduci din nou ruloul în șervet și îl strângi cu ambele mâini, cât să se lipească mai bine înăuntru conținutul.
Așa arată după ce l-ai presat înăuntru ruloului de lemn.
Tai ruloul cu ajutorul unui cuțit ușor umezit
Așa arată finalul rețetei. Fiecare rulou îl introduci puțin în soia. Îți trebuie neaparat wasabi – poți pune puțin chiar în sosul de soia – și ghimbir murat, guști din ambele puțin după fiecare rulou înghițit. O să simți o mulțime de gusturi interesante.
Sursă: blog Dana Rogoz