Trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor a fost depus, astăzi, la capela cimitirului Ghencea, unde s-au adunat deja zeci de oameni care vor să-i aducă un ultim omagiu,
Îmbrăcate în haine cernite, soţia şi fiicele politicianului încearcă să facă faţă acestui moment greu din viaţa lor. În faţa jurnaliştilor, Doina Tudor a acordat şi un scurt interviu. «Mi-a zis: „Mamă, asta este ultima mea zi. Până aici mi-a fost. Fac infarct”. Nu s-a mai putut face nimic pentru că infarctul era pe o suprafaţă prea întinsă. 16 oameni i-au făcut masaj 2 ore. Inima lui era prea slăbită. S-a simţit rău cu trei zile înainte, dar nu a vrut să meargă la spital. Ieri dimineaţa s-a simţit din nou rău, a chemat el singur Salvarea, dar nu am mai aşteptat-o. L-am urcat în maşină şi într-un minut am fost la Spitalul Militar. Când s-a dat jos de pe masă, cu perfuzii, era lucid, dar dintr-o dată a făcut infarct. Îl supărau multe, problemele cu revista… Supărările din ultima vreme au condus la această moarte fulgerătoare”, a spus văduva lui Corneliu Vadim Tudor, la România TV.
Cariera politică a lui Corneliu Vadim Tudor
– Din iunie 2009 pana in 2014 a fost europarlamentar PRM
– In 2008, a candidat fara succes la un mandat de senator PRM de Bucuresti
– In perioada 2004-2008, a fost senator PRM de Bucuresti, vicepresedinte al Senatului, membru in Biroul Permanent, membru in Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala
– In perioada 1992-2004, a fost tot senator PRM de Bucuresti si a ocupat si functiile de membru al Comisiei de Politica Externa, pana in noiembrie 2000; presedinte al Grupului Parlamentar de Prietenie Romania-Spania; Secretar al Senatului (1992-1996)
– A candidat la presedintia Romaniei in 1996, 2000, 2004, 2009 și 2014, fara succes
– In 2000, a ajuns in turul doi la prezidentiale, dar a fost invins de Ion Iliescu. C.V.Tudor a obtinut 33,17% din voturi.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro