Exact, ai citit bine. Căpșunele nu se spală doar prin apă curată, ci trebuie clătite în apă cu sare. Vezi de ce este important să nu omiți acest pas înainte de a pune fructele pe masă.
Indiferent cum alegi să le consumi, proaspete, pisate, în gemuri și dulceață sau incluse în deserturi, căpșunele, ca orice alt aliment proaspăt de altfel, ar trebui curățate și spălate cu atenție. Acestea au pe suprafața lor pământ, nisip sau praf, care trebuie îndepărtate înainte de consum. Însă nu doar exteriorul trebuie curățat cu atenție, ci și interiorul.

Continuarea pe divahair.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE DIVAHAIR.RO

   

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (1)

Gore24   •   31.07.2023, 22:26

Interesant

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.