Născut pe 27 iulie 1983, în Piteşti, Smiley şi-a început cariera în muzică în anul 2001, când a fost cooptat în trupa SIMPLU. După 7 ani, în care a scos împreună cu celebra formaţie cinci albume, toate de mare succes, Smiley decide să îşi facă un drum singur şi lansează primul lui album solo.

De aici, cariera lui capătă o turnură neaşteptată, iar Smiley devine unul dintre cei mai apreciaţi şi mai îndrăgiţi artişti de la noi. La doar un an de când a lansat primul său album, Smiley îşi deschide propria casă de producţie, HaHaHa Production, care va produce hit-uri pentru numeroşi artişti din România. Pe lângă muzică, Smiley este implicat şi în două mari proiecte de televiziune: Românii au talent (unde este co-prezentator) şi Vocea României (unde este jurat).

Citeşte şi:

S-a iubit cinci ani cu Laura Cosoi

Deşi este unul dintre cei mai de succes artişti din România, Smiley a reuşit să îşi ţină viaţa personală cât mai ferită de ochii curioşilor. După ce s-a iubit cinci ani cu Laura Cosoi, Smiley nu s-a mai implicat în nicio relaţie „serioasă”, dar a fost văzut destul de des în compania unor domnişoare. De fiecare dată însă, el a evitat să vorbească despre viaţa personală.

În ultimul an, s-a zvonit că Smiley ar avea o relaţie cu Simona Halep, dar acesta a negat ferm orice legătură, alta decât de prietenie, cu celebra sportivă.

A făcut primul milion de euro la 30 de ani

Cu o avere de peste un milion de euro, făcută din muzică, producţie, reclame de televiziune şi emisiuni, Smiley este unul dintre cei mai avuţi artişti de la noi. Fire modestă, el a strâns ani la rând bani şi, în urmă cu mai bine de patru ani, şi-a ridicat o vilă în Cernica, în care a investit peste 200.000 de euro.

[libgallery id=”1552392′]

Urmărește-ne pe Google News