Eduard Apostol

Piciorușe de broască picante, caviar și palincă de piersici, în meniul restaurantului unde face nuntă Cristi Borcea!Piciorușe de broască picante, caviar și palincă de piersici, în meniul restaurantului unde face nuntă Cristi Borcea!

Echipa Libertatea se află în capitala Ungariei de unde vă va ține la curent cu toate momentele evenimentului și cu imagini exclusive de la cea de-a treia nuntă a fostului acționar de la Dinamo.

Iată cum arată meniul de la celebrul restaurant Gundel, vechi de peste un secol, și ce prețuri au produsele.
– Aperitiv (brânză de capră, legume de toamnă, dressing de lămâie, șuncă de rață, nuci) – 50 de lei
– Pate de gâscă afumat la rece în lemn de cireș, servit cu prune și cu brioșe – 115 lei
– Supă gulaș, de vită sau de pește cu tăiței – 42 de lei
– Foie gras de gâscă la grătar cu tagliatelli și ciuperci – 90 de lei
– Vită tartar de luxe – 115 lei
– Caviar de sturion Royal Crown (servit cu diverse specialități) – 730 de lei
– Piciorușe de broască picante cu pătrunjel și piure Fontina – 160 de lei
– Pulpă de rață crocantă cu pere la grătar și găluște de prune – 180 de lei
– Friptură de porc cu cartofi Brasso style – 170 de lei
– Tort Gundel, cu trufe și cu marțipan – 160 de lei
– Selecție de praline cu palincă de piersici – 95 de lei
– Sticlă de vin Tokaji – 225 de lei
– Sticlă de palincă Gundel – 160 de lei
– Sticlă de șampanie Taintingger 0,375 l – 420 de lei

CORESPONDENȚĂ DE LA BUDAPESTA/ Detalii la cald de la fața locului! Borcea și Valentina le calcă pe urme lui Brad Pitt și Angelinei Jolie/ GALERIE FOTO

CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA/ Am fost în restaurantul unde va avea loc nunta lui Borcea. Ospătarii fac repetiții, oaspeții vor fi întâmpinați cu urări în limba română! FOTO&VIDEO

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Libertatea vă urează Paște Fericit! Trimite și tu mesaje de Paște celor dragi în aceste zile de sărbătoare!
 

Urmărește-ne pe Google News