Eduard Apostol

Echipa Libertatea se află în capitala Ungariei de unde vă va ține la curent cu toate momentele evenimentului și cu imagini exclusive de la cea de-a treia nuntă a fostului acționar de la Dinamo.

Iată cum arată meniul de la celebrul restaurant Gundel, vechi de peste un secol, și ce prețuri au produsele.
– Aperitiv (brânză de capră, legume de toamnă, dressing de lămâie, șuncă de rață, nuci) – 50 de lei
– Pate de gâscă afumat la rece în lemn de cireș, servit cu prune și cu brioșe – 115 lei
– Supă gulaș, de vită sau de pește cu tăiței – 42 de lei
– Foie gras de gâscă la grătar cu tagliatelli și ciuperci – 90 de lei
– Vită tartar de luxe – 115 lei
– Caviar de sturion Royal Crown (servit cu diverse specialități) – 730 de lei
– Piciorușe de broască picante cu pătrunjel și piure Fontina – 160 de lei
– Pulpă de rață crocantă cu pere la grătar și găluște de prune – 180 de lei
– Friptură de porc cu cartofi Brasso style – 170 de lei
– Tort Gundel, cu trufe și cu marțipan – 160 de lei
– Selecție de praline cu palincă de piersici – 95 de lei
– Sticlă de vin Tokaji – 225 de lei
– Sticlă de palincă Gundel – 160 de lei
– Sticlă de șampanie Taintingger 0,375 l – 420 de lei

CORESPONDENȚĂ DE LA BUDAPESTA/ Detalii la cald de la fața locului! Borcea și Valentina le calcă pe urme lui Brad Pitt și Angelinei Jolie/ GALERIE FOTO

CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA/ Am fost în restaurantul unde va avea loc nunta lui Borcea. Ospătarii fac repetiții, oaspeții vor fi întâmpinați cu urări în limba română! FOTO&VIDEO

Urmărește-ne pe Google News