Mihaela Bilic spune că zahărul joacă un rol important atunci când vine vorba de grăbirea procesului de îmbătrânire, iar acest ingredient este consumat zilnic în cantități destul de mari.
Nutriționista a precizat că zahărul este un dușman al tinereții și al pielii. Mihaela Bilic recomandă excluderea acestui ingredient din alimentație.
„E unul singur și este dușmanul tinereții și al pielii, anume zahărul. După soare, apropo de fetele cărora le place să fie bronzate, da, soarele distruge grav pielea, zahărul este acest agent de ruginire din interior.
Zahărul crește stresul oxidativ la nivelul celulelor, iar atunci când este prezent în sistem ruginim, toate procesele de îmbătrânire se accentuează. Sfatul meu este să îl scoateți din alimentație și să îl consumați precum sarea, presărat, ca un condiment”, a spus Mihaela Bilic, potrivit Cancan.
Mihaela Bilic susține că absența zahărului din alimentație are beneficii. Pielea ar fi mult mai tânără fără acest ingredient. Condimentul are efecte dăunătoare indiferent de felul în care este consumat.
„Altfel, în prezența zahărului, indiferent ce mâncăm, tot rău va fi! Culmea, cu cât viața are mai puțin zahăr, cu atât e mai multă tinerețe. Și pielea beneficiază de lipsa lui”, a mai spus Mihaela Bilic.
Ce spune Mihaela Bilic despre pateul din comerț
Pateul reprezintă o variantă rapidă de masă, însă oricine trebuie să știe ce fel de produs să aleagă, atunci când merge la cumpărături.
Nutriționista vedetelor spune că acesta apară organismul de anemie și a explicat la ce trebuie să ne uităm atunci când mergem la cumpărături.
Pateul de ficat sănătos pentru consumul uman trebuie să aibă o cantitate scăzută de sare și grăsimi. În cazul grăsimilor, se recomandă un procent de până la 28%. Mihaela Bilic mai anunță că numărul de ingrediente joacă un rol esențial în compoziția acestui produs, potrivit Fanatik.
Trimite celor dragi mesaje de Anul Nou 2025, iar pentru cei sărbătoriți pe 1 ianuarie, vezi urări de Sfântul Vasile 2025!