În aventura lor rurală, Alina Pușcaș, prezentatoare a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!” și actriță în serialul “Fructul oprit”, și cunoscutul coregraf Cornel Păsat au bătut la pas localitățile Săsciori, Săliște, Căpâlna și  Pianu, pe parcursul mai multor zile, ca să descopere cele mai mândre și vrednice fete din sat, dar și pe cei mai înzestrați localnici și să-i convingă să vină la preselecții.

Dacă Alina s-a arătat mirată de cât de multe fete cu ochi albaștri a întâlnit aici, Cornel a mărturisit că și-a pus silueta în pericol, pe toată perioada șederii, din cauza delicioaselor preparate cu care l-au îmbiat oamenii locului. În Transilvania, Cornel Păsat nu doar a gustat din minunatele și aburindele gogoși, clătite, cornulețe, plăcinte cu ceapă cu care l-au ademenit ospitalierii localnici, dar a și pregătit cârnăciori specifici zonei. Împreună cu Alina Pușcaș, a făcut pentru prima dată virșli,  adică niște cârnați din carne de capră sau oaie, în amestec cu carne de porc. “A fost destul de complicat, pentru că mațul de oaie în care trebuie împinsă carnea este foarte subțire și se rupe repede. Ori noi nu aveam voie să greșim”, povestește Alina. Ce au reușit ei să facă, telespectatorii vor vedea vineri seară.

Pe toată perioada șederii lor în Transilvania, Alina și Cornel au fost foarte impresionați de ospitalitatea oamenilor, “de cât sunt ei de mulțumiți cu puținul pe care-l au”, de jovialitatea și energia acestora.

Citește și

ANCOM nu a colectat 324 de milioane de lei pentru că are deja bani și a dat bonusuri ilegale. Ce spune Sorin Grindeanu

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News