Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. Cei doi s-au căsătorit religios în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan. Din mariajul lor au rezultat doi copii, un băiețel pe nume David și o fetiță care se numește Eva. Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.

În anul în care au devenit oficial soț și soție, Andra și Cătălin Măruță au petrecut sărbătorile de iarnă departe de ochii curioșilor. Au ales să se distreze în Dubai, acolo unde au avut parte de un Revelion pe cinste. Nu au petrecut singuri, ci în compania unor prieteni foarte apropiați, Arpad Paszkany și iubita lui, Ana, bună prietenă cu Andra.

DSCF0502Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mulți candidați, o singură necunoscută: Cine intră în turul 2 cu Marcel Ciolacu? Variantele care îl pun în dificultate pe liderul PSD
Recomandări
Mulți candidați, o singură necunoscută: Cine intră în turul 2 cu Marcel Ciolacu? Variantele care îl pun în dificultate pe liderul PSD

Cu un an înainte de primul lor Revelion petrecut ca soț și soție, Andra și Cătălin Măruță au avut parte de o vacanță de vis în Egipt.  Cântăreața și prezentatorul de televiziune au trăit cele mai inedite experiențe în vacanța din Egipt, imaginile de atunci stând dovadă în acest sens.

 

::placeholdeR–>

Citește și: EXCLUSIV / Libertatea a găsit-o pe fetița româncă a cărei voce a impresionat Suedia. Părinții au învățat-o limba maternă: „Când visez, visez românește”

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News