Aflată pe ultima sută de metri
cu pregătirile pentru petrecerea de nuntă, eveniment ce va avea loc odată cu botezul micuței
Clara pe 15 septembrie la Le Chateau, Andreea Bălan
a definitivat și meniul cu care îi va încânta pe invitații la mult așteptatul
eveniment. Și pentru că  petrecerea ce poartă numele
sugestiv “Nuntă și Botez în Paradis” reflectă tematica celui mai apreciat show al artistei, nici
meniul nu putea fi unul mai prejos. După ce au
degustat un număr impresionant de preparate culinare, dintre cele mai
sofisticate, la recomandarea chef-ului executiv al Castelului, Iulian Olaru,
Andreea si George au ales un meniu de excepție ce
imbină perfect ingredientele necesare unui show gastronomic
pe masura spectacolului de care se vor bucura participanții la eveniment.

“Meniul ales de Andreea si George include atât preparate tradiționale
românești, reinterpretate într-un stil propriu, cât
și preparate cu influențe
din gastronomia italiană, spaniolă sau franceză, o
adevarată
călătorie a bunului gust prin cele mai apreciate bucătării ale lumii” , declară Chef
Iulian Olaru.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Somon
în
crustă
de parmezan și
pâine,
risotto cu reducție
de busuioc proaspat, calamar cubetat și roșii
confiate, sfere moleculare din brânză gorgonzola
si pulbere de prosecco sau guacamole cu scalie crocanta din prosciutto, sunt
doar câteva
dintre deliciile culinare ce vor încânta
invitații
la evenimentul din 15 septembrie.

Delicioasele preparate vor fi
acompaniate de o selecție
de pâine de casă cu lapte, curcuma și cerneală de sepie, realizate după o rețetă
veche de 70 ani, descoperită de Chef Iulian Olaru în Toscana.

Foto: Andreea Balan, George Burcea,
Chef Iulian Olaru

 
 

Urmărește-ne pe Google News