„Îmi invit prietenii la masă, prefer să vină ei la mine decât să mergem într-un restaurant. In plus, gătesc prea bine ca să aleg varianta de a mânca la restaurant…
Când am timp, îmi place foarte mult să gătesc pentru cei dragi. Meniul este foarte divers, ştiu să prepar mâncăruri tradiţionale, dar şi bunătăţi din bucătării internaţionale.
Gătesc celor dragi în fucţie de starea în care mă aflu. Dacă sunt grăbită, neliniştită, fac o omletă grozavă, iar dacă am timp la dispoziţie prepar mâncăruri elaborate.
Nu mă abţin de la nimic! Sunt ca un copil pofticios”, a mărturisit prezentatoarea Kanal D în cadrul unui interviu pentru protvmagazin.ro.
Chiar dacă este o gurmandă, Andreea susţine că metabolismul o ajută să-si păstreze silueta fără să ţină diete. „Nu am ţinut niciodată cură de slăbire. Şi nu am avut probleme cu greutatea, sper să nu încep să am pentru că mi-ar fi teribil de greu să ţin o dietă”.