Acum, că are mai mult timp liber la dispoziţie, dat fiind că nu mai are emisiune la televiziune, fosta zână a surprizelor dedică mai mult timp treburilor gospodăreşti.
Cu şorţuleţul pus şi cu zâmbetul pe buze, Andreea Marin şi-a luat foarte în serios rolul de gospodină şi s-a pus pe gătit pentru fiica ei, Violeta, şi soţul său, medicul turc Tuncay Ozturk.
Diva a demonstrat că are talent de bucătăreasă şi că se descurcă foarte bine la cratiţă. Nu a făcut doar un singur fel de mâncare, ci şi-a răsfăţat familia cu mai multe preparate sofisticate, delicioase şi sănătoase.
Andreea Marin a gătit creveţi, somon la cuptor şi salată de crudităţi. Foarte mândră de rezultatele ei în bucătărie, vedeta a făcut poze cu ea în rol de gospodină şi cu mâncărurile care au ieşit din mâna ei.
Ea le-a făcut o sugestie admiratoarelor ei de pe Facebook, recomandându-le o reţetă cu care să-şi dea gata partenerii de viaţă şi să obţină tot ce vor ele de la aceştia.
„Creveţi marinaţi în şofran cu chilli şi usturoi, reţeta apare în curand într-o carte a maestrului bucătar Doru de la „Draga mea prietenă”, de aceea nu pot să o dezvălui încă, e secretul lui… deocamdată:).
Cert e, dragele mele, că obtineţi tot ce vreţi din partea soţului dacă-i gătiti reţeta asta:)))”, le-a transmis Andreea Marin celor care îi urmăresc activitatea pe site-ul de socializare.