Andreea Marin este, parcă, pe zi ce trece mai strălucitoare. Toate se pare că îi merg din plin. Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de soţul ei, medicul turc Tuncay Ozturk, şi, în plus, a adoptat un stil de viaţă cât se poate de sănătos, lucru care şi-a pus puternic amprenta asupra felului în care aceasta arată.
Din dorinţa de a împărtăşi şi altora despre beneficiile unui stil de viaţă sănătos, fosta zână a surprizelor postează frecvent pe pagina sa de pe un site de socializare tot felul de reţete sănătoase şi săţioase. Aşa s-a întâmplat şi acum, când ea le-a oferit fanilor săi câteva reţete pentru astfel de preparate.
„Masa sanatoasa e servita! Chiftelute cu ovaz (ingrediente: fulgi de ovaz, seminte de floarea soarelui si in, fulgi de drojdie inactiva, sos de soia, marar, susan, usturoi, ulei de masline, maioneza din soia, frunze verzi de salata, rucola) , tort fara zahar si fara fainoase (migdale, smochine, curmale, miere, caju, fructe de padure, lapte de migdale, ulei de cocos, suc de lamaie) si suc de mar verde, patrunjel, orz si spirulina”, a scris ea.
Apoi, a ţinut să precizeze că, graţie acestui stil de viaţă sănătos, ea se simte ca la 20 de ani.
„E foarte gustos, sanatos si satios. Corpul meu bolnav odinioara si-a revenit total, silueta de asemenea, zambetul apare natural zi de zi. Viata mea nu inseamna restrictie, ci echilibru si pasiune pentru natura, intoarcere la radacini. Cand mi-e pofta de ceva, nu refuz, doar ca nu mananc tot tortul, ci doar o felie. Evit zaharul, carnea si fainoasele, dar de Paste, de pilda, nu-mi lipsesc de pe masa cozonacii si sarmalutele traditionale. Am aproape 40 de ani si ma simt ca la 20. Asta am castigat. N-am pierdut nimic. Fiecare cu alegerea sa:)”, a mai spus Andreea Marin.

 
 

Urmărește-ne pe Google News