Prezintă „Românii au talent”, „Vocea României”, „Masked Singer România”, dar e și actor la Teatrul Odeon din București. Pavel Bartoș își iubește meseria, apare cu drag pe micul ecran, dar și pe scena teatrului. Recent, acesta a fost invitat în emisiunea „Pe bune?!”, de la PRO TV, unde a răspuns mai multor întrebări ciudate. După această experiență, actorul a vorbit și pentru Libertatea despre viața din fața camerelor de filmat, dar și despre cea din spatele lor.
Libertatea: Ne poți spune o întâmplare amuzantă sau mai puțin amuzantă de pe scena de la teatru?
Pavel Bartoș: Sunt o grămadă. De-a lungul a 20 și ceva de ani de teatru ți se întâmplă multe, de la a uita textul la a da o replică aiurea.
„Am văzut cât de fragilă este granița dintre siguranță și nesiguranță”
– Sunt diferite emoțiile acum, după perioada de lockdown?
– Da, sunt un pic pentru că eu cred că după acest lockdown învățăm să apreciem mult mai mult lucrurile simple. Până acum ni se părea că ni se cuvin. Nu că nu ar fi așa, dar învățăm să le apreciem pentru că nu știm când ni se vor lua – am văzut cât de fragilă este granița dintre siguranță și nesiguranță.
– Într-o viitoare ediție „Pe bune?!” pe cine ți-ar plăcea să ai ca adversar și de ce?
– Dacă puteți să o aduceți pe Monica Bellucci, mi-aș dori. Și jur că aș lăsa-o să mă bată.
„A fost pentru mine o altă dinamică”
– Te-am văzut toamna asta la „Masked Singer”. A fost o provocare pentru tine prezentarea acestui show?
– Da. Și am și luat-o ca atare, pentru că dacă nu ar fi provocare, nici nu m-aș arunca. Sunt situații noi, diferite – în primul rând, pentru că ai de a face cu măști, nu știi cine sunt, iar asta te intrigă destul de tare. Trebuie să gestionezi și relația cu detectivii – a fost pentru mine o altă dinamică.
– Dacă ar fi să ai o super-putere, care ar fi aia?
– N-aș lăsa niciun copil din lumea asta să sufere.
– A fost o vacanță sau un loc pe care l-ai vizitat și te-a făcut să spui Pe bune?! De ce?
– Acum îmi aleg cu grijă locurile în care merg, că nu mai am timp să pierd vremea. Una e când te duci singur și alta când mergi cu toată familia – trebuie să mergi cumva la sigur. Normal că acceptam și elemente de noutate, dar alea nu trebuie să primeze. De obicei, eu iau partea plină a paharului și zic pe bune, a fost o vacanță minunată, uite, am ajuns aici. Normal că mă supăr câteodată când văd lucruri negative și zic pe bune?!, serios?!, dar, de obicei, încerc să spun în sens apreciativ.
– Ai avut diferite provocări personale, dar provocările tale, ca tată, care sunt?
– Provocări au fost din prima clipă de când am fost anunțat că voi fi tată pentru că e o chestie nouă, nu o înveți din cărți. Am ajuns la concluzia că cel mai important este să-ți iubești copilul, să comunici cu el – și la bine, și la greu. Nu poți să fii tată doar când e bine. Încerc să fiu un tată bun pentru copiii mei.
– Dacă ar fi să faci cunoștință cu tine, ce ți-ai spune?
– Bravo! O să fie bine!