UPDATE 11 septembrie: Ieri, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au câștigat imunitatea mică și merg direct în etapa a treia a cursei.

Diseară, un moment tensionat va fi la votul de la careu. Prezentatoarea Irina Fodor va dezvălui cele două echipe situate pe ultimele locuri în întrecerea de aseară, care vor intra automat în cursa pentru ultima șansă. Iar votul va decide a treia pereche care se va alinia la start diseară. Urmează, așadar, alegeri surprinzătoare și comentarii acide.

„Le întoarcem declarațiile de dragoste cu un vot. Vreau să-i obosesc și să-i trimit acolo tocmai ca să le dau semnalul că nu mi-a convenit ce au făcut și că așa se dă lupta, deschis”, a fost unul dintre comentariile care a agitat atmosfera. „Dacă-și doreau un dușman, acum și l-au asigurat”, a fost o altă replica, în vreme ce Nicolai Tand a reacționat uluit: „Asta, la mine, în Maramureș, nu se întâmplă niciodată”.

Adi Nartea si Cosmin VijeuIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9
EXCLUSIV. Consiliul Concurenței investighează prețurile mari ale energiei de pe piața de echilibrare, unde electricitatea a ajuns să coste 68.000 de lei pe MWh
Recomandări
EXCLUSIV. Consiliul Concurenței investighează prețurile mari ale energiei de pe piața de echilibrare, unde electricitatea a ajuns să coste 68.000 de lei pe MWh

UPDATE 10 septembrie: Ieri seară, Carmen Negoiță și Andreea au câștigat imunitatea mare a etapei a doua. Pentru ele urmează câteva zile de relaxare, cu regim exclusivist de turiste, în timp ce restul concurenților au în față un parcurs incredibil de greu. După jocul de amuletă din această seară, urmează o cursă memorabilă pentru a doua imunitate – presărată cu momente dramatice pentru mai multe echipe.

Dacă pentru Oana Paraschiv, coechipiera lui Mihai Găinușă, autostopul devine un obstacol extrem de tensionat, care îi întinde nervii la maximum, pentru Victor Slav și Selina, bicicleta cu trăsură se va dovedi un mijloc de transport greu de stăpânit.

Asia Express 2024. Replici dure înainte de cursa pentru ultima șansă: „Dacă-și doreau un dușman, acum și l-au asigurat”

Cuplul trece printr-un moment foarte dificil în cursa de diseară, după ce plonjează în apă într-o clipă de neatenție. „M-au trecut toate stările: de panică, frică, realizare a momentului…Treaba asta pe mine m-a doborât”, a spus Selina.

UPDATE 9 septembrie: Ieri seară, la Asia Express, Ioana State și Mane Voicu, dar și Carmen Negoiță și sora ei, Andreea au fost primele echipe ajunse la Irina Fodor, amuleta și un Joker cu un avantaj important revenindu-le lui Carmen și Andreei. Cele două concurente pot opri timp de 10 minute o echipă întâlnită pe traseu. Dacă vor folosi sau nu acest avantaj, telespectatorii vor afla în ediția reality show-ului din această seară.

Medicii ies în stradă. „Baronizarea clinicilor și a secțiilor din spitalele importante s-a accentuat prin implicarea politicului”, spune liderul APMA, dr. Cosmin Alexandrescu
Recomandări
Medicii ies în stradă. „Baronizarea clinicilor și a secțiilor din spitalele importante s-a accentuat prin implicarea politicului”, spune liderul APMA, dr. Cosmin Alexandrescu

În ediția de la ora 20:30, lupta se intensifică: miza este imunitatea mare, care propulsează echipa câștigătoare în etapa următoare, oferindu-i, totodată, regim exclusivist de turist. Pentru această recompensă, echipele se vor confrunta cu câteva probe extrem de solicitante fizic. După ce vor trece în rolurile de livratori care folosesc atelaje trase chiar de ei, concurenții vor fi nevoiți să traverseze un râu ce pare interminabil, folosind metoda locală: cu pluta și două bețe, o modalitate ce se va dovedi epuizantă pentru competitori.

„Noi nu știu de ce anume ne-am izbit cu pluta și am căzut”, a povestit Anca Țurcașiu, care a suferit o accidentare în timpul probei.

UPDATE 8 septembrie: În seara aceasta, de la ora 20.00, începe etapa a doua a fascinantei aventuri de pe Drumul Zeilor, la Asia Express. După ce cuplul Betty Salam – Cătălin Vișănescu a fost salvat de la eliminare de Zeul verde la finalul etapei precedente, acum, toate cele 9 echipe sunt pregătite să continue lupta. Urmează o cursă foarte strânsă, în care presiunea se va simți puternic la autostop.

Care vor fi echipele care se vor califica la jocul de amuletă, cine va câștiga mult râvnitul Joker, dar și cum vor decurge întâlnirile cu scântei de la autostop telespectatorii vor putea afla în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la ora 20.00. De săptămâna aceasta, programul de difuzare al reality show-ului revine la cel consacrat: duminica, de la ora 20.00, și luni, marți și miercuri, de la 20.30. 

Londra va permite folosirea rachetelor Storm Shadow în teritoriul Rusiei, scrie The Guardian. „Un răspuns la escaladarea lui Putin”
Recomandări
Londra va permite folosirea rachetelor Storm Shadow în teritoriul Rusiei, scrie The Guardian. „Un răspuns la escaladarea lui Putin”

UPDATE 6 septembrie: Echipele care au pornit în aventura de pe Drumul Zeilor au încheiat aseară prima etapă a competiției. În ediția de ieri Asia Express, la cursa pentru ultima șansă, perechea aflată în pericol de eliminare a fost cea formată din Betty Salam și Cătălin Vișănescu, cei doi bucurându-se însă de un verdict favorabil. La careul de la finalul zilei, Zeul a fost verde, deschizând astfel drumul pentru o nouă șansă acordată celor doi concurenți.

Asia Express 2024. Replici dure înainte de cursa pentru ultima șansă: „Dacă-și doreau un dușman, acum și l-au asigurat”

Duminica aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1 începe cea de-a doua etapă Asia Express, cu alte provocări incredibile pentru cele nouă echipe.

UPDATE 5 septembrie: Concurenții se apropie de finalul primei etape. Proba la care au avut de arat un câmp de orez cu plugul tras de bivoli s-a dovedit cea mai grea de până acum. La finalul zilei, prima echipă sosită la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Oana Paraschiv și Mihai Găinușă – care vor aștepta, însă, careul tensionat din ediția acestei seri, pentru a afla dacă au câștigat sau nu imunitatea mică.

Diseară are loc și careul la care se stabilesc echipele care pornesc în prima cursă pentru ultima șansă de pe Drumul Zeilor. Perechea care ajunge pe ultimul loc la Irina în această întrecere riscă eliminarea.

asia express 2024 (2)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

UPDATE 4 septembrie: Ieri seară, la Asia Express, s-a câștigat prima imunitate de pe Drumul Zeilor: Adi Nartea și Cosmin Vîjeu și-au adjudecat mult râvnita recompensă care-i propulsează în etapa următoare, oferindu-le, totodată, o binemeritată pauză în confortul cazării la hotel. Tot aseară, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au câștigat amuleta, dar bătălia grea urmează în această seară: toți concurenții, exceptându-i pe Adi Nartea și Cosmin Vîijeu, se vor alinia la startul întrecerii care va decide două dintre echipele în pericol de eliminare.

Echipa formată din Adi Nartea și Cosmin Vîjeu a început cu dreptul aventura de pe Drumul Zeilor: lor le-a revenit prima imunitate a sezonului 7, care le permite astfel să-și încarce bateriile, bucurându-se de două zile de vacanță. Celelalte echipe au continuat traseul, luptându-se pentru calificarea la cel de-al doilea joc de amuletă al acestei etape. Perechile situate pe primele trei locuri au fost Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, Ioana State și Mane Voicu, Anca Țurcașiu și Andreea Samson, care s-au înfruntat pe un teren mlăștinos ce a făcut cu atât mai dificil jocul. Victoria le-a revenit Oanei și lui Mihai, dar provocările cu adevărat grele pe câmpurile de orez inundate ale Thailandei abia acum încep. 

UPDATE 3 septembrie: Nicolai Tand și Sorin Brotnei au câștigat prima amuletă a sezonului. Cei doi vor avea de luat o decizie extrem de grea, înainte ca Irina să dea orice indiciu despre ordinea sosirii în cursă. „Eram derutat: să folosesc sau nu Jokerul?”, a povestit Nicolai Tand despre momentul de la careu în care a simțit din plin presiunea competiției. Cine a câștigat marea imunitate telespectatorii vor afla în ediția din această seară.

UPDATE 1 septembrie: Oana Paraschiv, partenera de echipă a lui Mihai Găinușă de la Asia Express, a avut grețuri și a trecut prin momente dificile după ce au luat ghiozdanele. Efortul fizic a pus-o la pământ pentru minute bune.

După ce au plecat de la aeroport, prima oprire a concurenților a fost într-o comunitate de munte, într-un trib. Acolo îi aștepta Marius Damian, care i-a anunțat că este locul unde vor rămâne peste noapte. În timp ce Betty Salam și partenerul ei, Cătălin Vișănescu, se îndreptau spre cazare, ea a alunecat și s-a rănit la picior. Soțul artistei a fost nevoit să continue singur competiția.

„A început lucrul de care mă temeam cel mai mult – și anume goana după cazare, pentru că, pe primul loc în topul fricilor mele înainte de plecarea în Asia Express, am pus găsirea cazării”, a spus Mihai Găinușă. Cursa spre prima imunitate îi va provoca, de altfel, pe concurenți să-și înfrunte cele mai diverse frici. 

***

Sezonul șapte Asia Express se întoarce în inima celui mai șocant amestec de culturi și credințe de pe Terra: Asia. De la sclipirea statuilor lui Buddha, până la semețele semilune închinate lui Allah, Drumul Zeilor se anunță o provocare de proporții legendare. Secole de istorie și civilizație aduc în fața telespectatorilor un itinerar la limita dintre real și incredibil. Noul sezon va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de a te reinventa. 

mihai gainusa si oana paraschiv asia express  (3)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Când începe Asia Express 2024

După aproape un an, Asia Express, cel mai dur reality-show al momentului, revine la Antena 1. Marea premieră va avea loc duminică, 1 septembrie, de la ora 20.00. Programul de difuzare rămâne cel bine cunoscut de telespectatori, duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30. Spre deosebire de celelalte sezoane, Drumul Zeilor a fost cel mai lung de până acum, având 11 etape în loc de 10.

Cine prezintă Asia Express 2024

Irina Fodor este în continuare gazda emisiunii de la Antena 1. Vedeta prezintă Asia Express începând cu sezonul 4, după ce Gina Pistol a intrat în concediu de maternitate, apoi a renunțat la emisiune.

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creatorul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt vedetele care pornesc în această competiție. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte, după un traseu de aproape 7000 de kilometri.

Unde s-a filmat Asia Express 2024

Thailanda, Malaysia și Indonezia sunt țările care vor pune la grea încercare cele 9 perechi de vedete dornice de aventură la capătul lumii. Obiceiuri stranii, călduri insuportabile, bariere lingvistice, trafic infernal, restricții religioase sunt doar câteva din obstacolele cu care concurenții trebuie să se confrunte pentru a obține marele premiu. 

Care este premiul la Asia Express 2024

Echipa câștigătoare va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Pe parcursul competiției, concurenții vor avea șansa de a mai câștiga bani în urma probelor de amuletă.

Cine au fost câștigătorii Asia/ America Express în anii trecuți 

Asia Express 2018 – Raluka și Ana Baniciu

Asia Express 2019 – CRBL și Oase

Asia Express 2020 – Răzvan Fodor și Sorin Bontea

Asia Express 2021 – Mihai Petre și Elwira

America Express 2022 – Cătălin Bordea și Nelu Cortea

America Express 2023 – Sânziana Negru și Laura Giurcanu  

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (2)

Lecoqsportif   •   10.09.2024, 14:18

Daca se lovea la genunchi nu era o mare problema, e obisnuita.

danutz61   •   20.08.2024, 13:46

Deja e veche treaba, se stie clasamentul: locul 1 - Nicolai Tand & Sorin Brotnei locul 2 - Ioana State & Mane Voicu Mihai Găinușă & Oana Paraschiv Anca Țurcașiu & Andreea Samson loucl 5 - Andrei Ursu & Vlad Condurache locul 6 - Adrian Nartea & Cosmin Vîjeu locul 7 - Victor Slav & Selina locul 8 - Carmen Negoiță & Andreea Perețeanu locul 9 - Betty Salam & Cătălin Vișănescu

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Din ce grupare ar fi făcut parte „Șacalul”. Ca să nu dea de bănuit, mergea din când în când la biserică
Știrileprotv.ro
Din ce grupare ar fi făcut parte „Șacalul”. Ca să nu dea de bănuit, mergea din când în când la biserică
Wow! Ce mult a crescut și ce frumoasă este Elena, fiica adoptivă a Paulei Seling! Imaginea care i-a impresionat pe fani
Viva.ro
Wow! Ce mult a crescut și ce frumoasă este Elena, fiica adoptivă a Paulei Seling! Imaginea care i-a impresionat pe fani
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Libertateapentrufemei.ro
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Locul din România pe care trebuie să-l vizitezi în această toamnă. I se spune mica Romă
FANATIK.RO
Locul din România pe care trebuie să-l vizitezi în această toamnă. I se spune mica Romă
Sabrina Voinea, apariție inedită la Palatul Cotroceni, în fața lui Klaus Iohannis
GSP.RO
Sabrina Voinea, apariție inedită la Palatul Cotroceni, în fața lui Klaus Iohannis
Ce a descoperit o femeie care le-a făcut un test ADN copiilor săi. A rămas șocată când a văzut rezultatele
FANATIK.RO
Ce a descoperit o femeie care le-a făcut un test ADN copiilor săi. A rămas șocată când a văzut rezultatele
El este noul iubit al uneia dintre cele mai îndrăgite cântărețe! S-au cunoscut într-o excursie cu barca și s-au îndrăgostit!
Unica.ro
El este noul iubit al uneia dintre cele mai îndrăgite cântărețe! S-au cunoscut într-o excursie cu barca și s-au îndrăgostit!
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Orangesport.ro
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Forma de învățământ care câștigă tot mai mulţi adepţi printre tineri, în România. Studiază, sunt plătiţi şi obţin vechime în muncă
Observatornews.ro
Forma de învățământ care câștigă tot mai mulţi adepţi printre tineri, în România. Studiază, sunt plătiţi şi obţin vechime în muncă
Horoscop 12 septembrie 2024. Taurii ar fi bine să își păstreze căldura sufletească, chiar și într-o zi precum cea de astăzi, pentru că vor avea nevoie de ei
HOROSCOP
Horoscop 12 septembrie 2024. Taurii ar fi bine să își păstreze căldura sufletească, chiar și într-o zi precum cea de astăzi, pentru că vor avea nevoie de ei

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI