Cătălin Scărlătescu
“Am lucrat la Ristorante Filippo Nisi, Kempinsky în Germania, Angels, Howard Johnson. Am avut ocazia să gătesc pentru Alain Ducasse, Wesley Snipes, 50 Cent, Usher, Shaggy, politicieni, etc. Nu fac mâncare acasă niciodată. Nu am nici măcar o cratiţă în bucătărie, ci doar un ibric în care fac cafeaua şi unul pentru ceai. În general, mănânc la restaurant şi foarte rar mai comand acasă câte o pizza. Acum, de exemplu, am un măr în frigider”.
Sorin Bontea
“Am gătit atât în restaurante din ţară, cât şi pe vase de croazieră din străinătate. Am gătit pentru Madonna, Nicolas Cage, Van Damme, Roger Moore, Snoop Dog, Tom Jones, fotbaliştii de la Manchester, cei de la Liverpool, Hagi, Gică Popescu. Mama m-a învăţat să gătesc, a fost bucătăreasă la o grădiniţă. Acasă, soţia e cea care găteşte foarte bine, şi asta pentru că are un profesor foarte bun”.
Florin Dumitrescu
“Am început să lucrez în La Provence, am fost şi în Italia, unde am gătit în hotelul de patru stele Savonarola. Cele mai interesante personalităţi pentru care am gătit până acum au fost Roger Federer, Dolph Lundgren, Francis Ford Coppolla, Demis Roussos. Acasă nu gătesc! Nu că nu îmi place, dar nu am timp”.