Becali a descoperit deliciosul desert din foi cu miere întâm­plă­­tor, după ce a fost servit cu prăji­tura cofetăresei de o femeie dintr-o localitate învecinată, care i-a dus patronului Stelei produse bio din judeţ. Era prin martie. De atunci, Daiana Suciu  (foto dreapta) a devenit cofe­tăreasa lui Becali, şi îi trimite acestuia, în fiecare săptămână, câte o porţie ge­ne­roasă de “Albinuţă”.
“Joi du­pă-amiază mă apuc de prajitură: coc foile, fac crema, o asamblez şi o împachetez. Pun cam patru kilograme de fiecare dată. În mod normal, re­ţeta este cu o gla­zură de cio­co­lată deasupra, însă domnul Becali o vrea sim­plă, doar cu cre­­mă şi cu gem de caise”, ne-a povestit femeia.

Iată cum îi face cofetăreasa desertul

Urmărește-ne pe Google News