Peste 1.000 de bucureşteni au dat buluc, săptămâna trecută, la preselecţia “MasterChef”, iar majoritatea preparatelor din acest an prezentate juriului au fost destul de sofisticate: somon, muşchi de vită în piper verde, vinete umplute, prăjituri, îngheţate, torturi.
Dar în concurs s-au prezentat şi câţiva superficiali, care au realizat preparate simple gen hamburgeri sau sărmăluţe. Pe lângă toţi aceştia s-au numărat şi câteva catastrofe în bucătărie: “Una dintre doamne s-a prezentat cu o felie mare de ananas, cu multă sare şi cu frişcă. Maria Secrieriu a gustat, apoi a scuipat, căci nu se putea mânca”, ne-a povestit unul dintre cei prezenţi la preselecţia de infarct.
Au interzis la înjurături
Doar 23 de persoane vor fi selectate pentru emisiune, acestea urmând a-şi prezenta la TV şi reţetele proprii. Noii juraţi de la “MasterChef” sunt italianca Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripca şi, conform noilor directive din PRO TV, nu mai au voie să înjure sau să arunce prin platoul de filmare cu farfurii, aşa cum făceau fostele gazde ale emisiunii, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu. Dar tot n-aţi scăpat de cei din urmă, pentru că s-au mutat la rivali, în ograda Antenei 1, unde vor prezenta “Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Participanţii au fost avertizaţi că vor trebui să aibă nervii tari, pentru a face faţă regulilor dure.