Bogdan Veselovski, cunoscut drept Smiley Traveler, are o poveste de viață în care curajul, curiozitatea și aventura sunt ingredientele principale: globetrotterul român a vizitat 72 de țări cu doar cinci dolari pe zi. „Sunt un călător prin lume. Lumea este casa mea. De vreo 10 ani a devenit un stil de viață. Călătoresc pe jos, cu autostopul. Pentru mine asta e modalitatea cea mai faină de a cunoaște o cultură cu adevărat.
Povestea de viață a lui Bogdan Veselovski
Am ajuns să nu mai am frici și să simt că zona mea de confort e atât de largă, încât nu-i mai văd orizontul”, spune Bogdan, care participă la „Chefi la cuțite” cu un preparat ce îi va uimi pe jurați.
„Nu seamănă cu nimic din ce-am mai mâncat!”, a comentat Chef Scărlătescu. „N-am mai văzut așa ceva. E pentru prima oară când mănânc ceva cu o asemenea combinație de arome”, a spus Chef Dumitrescu.
Bogdan Veselovski a locuit timp de un an cu un trib indigen din regiunea amazoniană a Ecuadorului, a traversat cel mai arid deșert din lume, a dormit în clădiri abandonate și în castele bântuite, a ajuns în locul unde s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din lume (-72 de grade Celsius).
Despre toate aventurile sale, dar și despre ineditul lui preparat va sta de vorbă cu Chefii la întâlnirea din ediția show-ului culinar pe care telespectatorii o vor putea urmări pe Antena 1 și AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.
Ce s-a întâmplat în ediția trecută la „Chefi la cuțite”
Aseară, chef Sorin Bontea a înregistrat o victorie răsunătoare la ultima luptă pentru amuletă a sezonului 11: este vorba despre întrecerea la care s-a pus la bătaie seiful.
Miza a fost cu atât mai importantă cu cât, alături de cele două amulete existente deja în seif (cele câștigate de Roxana Blenche și Marian Cernat), Gina Pistol a adăugat una cu un avantaj foarte important: „poți să combini puterea oricăror două amulete folosite deja de ceilalți doi chefi”. Astfel, după degustarea făcută de Patrizia Paglieri, chef Sorin Bontea a ieșit învingător, obținând cele trei amulete din seif.