Mai întâi am pus la fiert niște orez cu puțin delikat pentru mâncăruri. După care m-am pus pe curățat creveți, i-am spălat și i-am lăsat la scurs. Am curățat și tăiat usturoiul, cât de mărunt am putut și am ras 50 gr de parmezan.
Am pus cca 80 de grame de unt într-un wok, după ce s-a topit, am adăugat usturoiul, după ce a devenit auriu am pus și creveții curățați. I-am rumenit cam 7 minute, am adăugat un praf de verdețuri uscate, combinate (oregano, busuioc, salvie, cimbru, etc.) și am aruncat și câteva frunze de mentă proaspătă. Am pus creveții la scurs într-o sită, să nu rămână multă grăsime pe ei, iar în același wok, în grăsimea rămasă, am pus orezul fiert cu un pic de sare, piper, aceleași verdețuri uscate, am adăugat parmezanul ras și l-am tras un pic la tigaie.
După ce am terminat, am așezat un pat de orez pe o farfurie, deasupra creveții și am decorat cu mentă proaspătă. Lângă, am pus și o felie de lămâie, pentru cei care se știu cu stomacul mai sensibil, dar și pentru un alt gust”, a scris Diana Dumitrescu pe blogul personal.