Alexandru Iacob (26 de ani) a muncit de la 20 de ani în ţări precum Austria, Germania şi Spania, de unde “a furat” cele mai iscusite trucuri în bucătărie de la cei mai buni specialişti, Paco Morales, Luis Andoni şi Adrian Feran, chefi la restaurante aflate în top 10 al celor mai bine cotate din lume.
“Nu ştiu niciodată cum va arăta în farfurie mâncarea pe care o prepar. Lucrez la aspect până în ultimul moment. Asta nu înseamnă că las gustul pe locul doi, nicidecum, gătitul pentru mine este o artă”. Printre personalităţile pentru care a gătit se numără deţinătorii brandului de maşini BMW, designerul Giorgio Armani şi câţiva membri de la Cirque du Soleil.

Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.