“Îmi plăcea să stau lângă bunica atunci când gătea. Făcea mâncare bună şi avea o bucătărie spaţioasă, în care n-avea cum să nu îţi placă să găteşti. De la ea am învăţat «meserie». Prima mâncare zdravănă am făcut-o însă în armată, la Giurgiu. Se îmbolnăviseră bucătarii şi am fost întrebaţi dacă ştim să gătim. M-am oferit eu, că mai exersasem acasă cu câte-o ciorbiţă. De atunci, nu m-am mai lăsat de bucătărie”, ne-a povestit Horia Vârlan.
Chiar dacă a gătit mii de mâncăruri de-a lungul timpului, Horia a rămas fidel reţetelor tradiţionale româneşti şi spune că mănâncă oricând cu plăcere sarmale, mămăligă cu brânză şi smântână, saramură de peşte ori ciorbe.
Libertatea ţi-l aduce în bucătărie pe maestrul Horia Vîrlan
Libertatea îţi aduce cel mai tare ghid de gătit: un super DVD, însoţit de o broşură de 12 pagini cu mâncăruri de post şi de Paşte, bune de te lingi pe degete!
Nu rata Libertatea de joi, 24 martie, pentru că vei avea ocazia de a-l urmări în acţiune pe maestrul Horia Vîrlan şi de a învăţa de la el cum să prepari bucate cu care să-ţi impresionezi familia! Preţul DVD-ului şi al broşurii, vândute numai cu ziarul Libertatea, este de 9,99 de lei.
Stiri Mondene Comentează