„Verdețurile de primăvară sunt un remediu eficient în cazul unui organism obosit, stresat și fără vitalitate. Acum organismul își accelerează procesele detoxifiante ca să facă față unui nou ciclu biologic. Ideal ar fi să diminuăm consumul de carne și să-l creștem pe cel de verdețuri de sezon. Cea mai bună rețetă de salată de primăvară, din punctul meu de vedere, este asta:

Spanac– Alegeți frunzele mici și fragede. Spanacul este contraindicat în afecțiunile hepatice, gută, inflamații intestinale
Leurdă– Are efect detoxifiant și tonic pt inimă
Untișor – Reglează tensiunea, reduce colesterolul, îmbunătățește circulația
Urdă – Este o variantă de brânză ușor digerată de organism pt că are o cantitate mai mică de cazeină. Proteinele din urdă conțin aminoacizi de bună calitate.
Zeama de la un grapefruit
Ulei de măsline
Busuioc proaspăt- Îmbunătățește digestia, are proprietăți antiinflamatorii și energizante
Sare
Se amestecă toate într-un bol iar cantitățile sunt în funcție de gustul fiecăruia”, a scris prezentatoarea TV pe contul personal de pe Facebook.
Citește și:

Urmărește-ne pe Google News