„Sunt REGINA SALATELOR! Deoarece mă chinuia un puseu de talent culinar, (staţi liniştiţi că nu se întâmplă des) am făcut o combinaţie de legume şi seminţe, consistentă , sănătoasă şi foarte gustoasă, care poate înlocui, fără probleme, o masă. Poate fi consumată de vegetarieni , de cei care ţin post sau cei care au întoleranţă la gluten”, a scris Carmen Brumă pe contul de Facebook, unde a dezvăluit reţeta uneia dintre salatele ei preferate.
Iată care este:

  • 2 ROŞII – conţin licopen, un puternic antioxidant, vitaminele A,B,C
  • SALATĂ VERDE (3-4 FRUNZE) – bogată în săruri minerale
  • 2 CASTRAVEŢI DE GRADINĂ CU COAJĂ- conţin vitaminele B,C ,A
  • 2 AVOCADO – au acid oleic, acid folic, potasiu, magneziu, luteina diminuează colesterolul rău
  • 1 ARDEI GRAS ROSU- bogat în vitaminele A si C
  • 1 CEAPĂ VERDE – are proprietăţi anticancerigene, antialergice, depurative şi reglează sistemul endocrin
  • MĂRAR  ŞI PĂTRUNJEL- contin vitaminele C şi K, magneziu, calciu
  • FULGI DE QUINOA (3 LINGURI) – au proteine de bună calitate, fier,calciu, fosfor
  • SEMINŢE DE IN (O LINGURIŢĂ) – conţin omega 3 şi o cantitate mare de fibre
  • SEMINŢE DE CANEPĂ (2 LINGURIŢE) – Omega 6 şi omega 3 în proporţie optimă
  • ULEI DE MĂSLINE ( după gust)
  • ZEAMA DE LA O LĂMÂIE
  • SARE

 
 

Urmărește-ne pe Google News