Cuprins:
Dani Oțil a făcut recent dezvăluiri inedite despre restaurantul pe care îl administrează, subliniind cât de important este rolul celor care spală vasele. Potrivit prezentatorului, salariile pentru această poziție au ajuns la sume impresionante, unele persoane câștigând chiar și 10.000 de lei pe lună.
:contrast(8):quality(75)/https://mediacdn.libertatea.ro/unsafe/870x0/smart/filters:format(webp):contrast(8):quality(75)/https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2025/03/imagini-din-bucataria-lui-dani-otil-5.jpg)
Soacra lui Dani Oțil e manager al restaurantului
Prezentatorul de la Antena 1 a povestit că un angajat responsabil cu vasele a primit o mărire de salariu constantă, ajungând la 7.500 de lei lunar. În lunile în care a fost implicat și în organizarea de evenimente, acesta a plecat acasă și cu 10.000 de lei. „Nu vreau să stric piața!”, a glumit Dani Oțil, făcând referire la creșterea salariilor în domeniu.
„Oamenii de la vase îți blochează restaurantul. A spălat și soacra mea vase, care e manager. A spălat și asociatul vase. A fost greu. Deci… omul de la vase îți poate închide restaurantul, știu că poate pare banal, dar… Am învățat de la prietenul meu, Cristi, că îți pot pleca oamenii de la vase cu 10.000 de lei pe lună. Avem un băiat care vinde foarte bine și face evenimente în locație și care tot crescând salariul doamnei de la vase… avem o doamnă la vase care este sigură, sinceră și nu are probleme acasă. I-a tot crescut salariul și a ajuns la un salariu de 7.500 lei. (…) Pentru că avea nevoie de ea și la evenimente, ea a avut luni când pleca și cu 10.000 lei acasă. El a stricat piața”, a mărturisit prezentatorul de la Antena 1 în podcastul lui Radu Darie.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/192_7a7f48dc9a7e24dfb4ed0eec993ee315.jpg)
Dani Oțil și-a concediat bucătarul care avea probleme cu alcoolul
Tot în cadrul discuției, Dani Oțil a povestit și despre experiențele mai puțin plăcute cu personalul restaurantului. A avut un bucătar extrem de talentat la prepararea peștelui și fructelor de mare, dar care, din păcate, s-a confruntat cu probleme legate de consumul de alcool.
„După bucătarul vânzător, l-am avut pe bucătarul bețiv. Am avut un bucătar, unul dintre cei mai buni bucătari din România pe pește și fructe de mare, limbaj de cartier, atitudine de cartier… El zicea: «Deci șefu, mai bine mă lăsați în bucătărie și vă fac după sufletul meu». A fost foarte bun pe ce făcea. Lucra singur și îi punea pe ceilalți să stea «Nu, că mă încurcați». După luni de epuizare a revenit la o problemă mai veche cu alcoolul. Nu bea mult și repede, dar bea à la longue”, a povestit Dani Oțil.
În final, din cauza comportamentului irascibil al bucătarului, acesta a fost concediat. Chiar și cu astfel de provocări, Dani Oțil continuă să se ocupe de afacerea sa în domeniul gastronomiei, punând accent pe echipa din spatele succesului restaurantului său.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/281_b561b3218fba7a344e31fde522cf86c4.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/153_f99e3287af49652c72d88369630d0562.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/197_c88ba091638839b7a0cea7a71b9cf5ad.jpg)
:quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/276_c8f57001611f0a0f3fcdecd97efdd800.png)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/43_31b794dcfac0426cbe4ace85dcc071db.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/15_977ae7a613c185fff00174de53b4c553.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_ed6d4c5fb56d083b0dfe2cd6344a0b17.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_8f93aa321984730fce45c6d5437d00d5.jpg)