Laura Cosoi, cunoscută pentru rolul său din celebrul serial „La Bloc”, are mare succes și cu brutăria pe care o deține împreună cu soțul ei. La 42 de ani, actrița nu doar că își continuă activitatea în lumea artistică, dar și-a extins orizonturile intrând în lumea afacerilor alături de soțul său, Cosmin Curticăpean. Cei doi dețin un lanț de brutării în București, care câștigă tot mai multă popularitate datorită produselor tradiționale și calității oferite.
Brutăriile lor, care aduc un aer autentic și tradițional, atrag zilnic zeci de clienți dornici să redescopere gustul copilăriei. Pâinea coaptă în cuptoare cu lemne, folosind maia în loc de drojdie, este principala atracție, fiind apreciată pentru gustul său unic și beneficiile pentru sănătate. În perioadele de vârf, clienții stau la coadă chiar și 15 minute pentru a cumpăra pâinea proaspătă, rotundă, care aduce aminte de rețetele de altădată.
Printre produsele cele mai vândute se numără pâinea rustică, la prețul de 14,99 lei pe kilogram, și cea multicereale, care ajunge la 15,99 lei pe kilogram. Brutăria oferă și specialități delicioase, cum ar fi plăcintele cu măr și nucă, vândute la 41,99 lei, și cozonacul tradițional, care costă 69,99 lei pe kilogram. Un alt produs foarte popular sunt cornulețele cu nucă, care se vând cu 59,99 lei pe kilogram.
„Cuptorul Brâncovenesc” este o brutărie artizanală, unde găsești pâine tradițională cu maia, produse din patiseria tradițională românească, umplute cu legume și cu fructe neconservate, totul copt la cuptor cu lemne. Pâinea cu maia are gustul pâinii, din copilărie, făcute de bunici, la țară și coaptă în cuptorul cu lemne.
Asta este, de fapt, rețeta tradițională, pe care o folosim și noi. Asta pentru că nu se folosește drojdie de bere, comercială, ci «drojdie sălbatică», așa mai este numită maiaua – obținută doar din făină si apă, printr-un proces de fermentare tradițională. Pâinea făcută cu maia nu este numai bună la gust, ci și foarte sănătoasă”, a menționat Laura Cosoi, pe blogul personal, potrivit Click!.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 7Deși produsele au primit numeroase aprecieri pentru calitate și gust, nu lipsesc criticile. Unii clienți consideră că prețurile sunt prea ridicate, făcând produsele inaccesibile pentru o parte din populație. Alții s-au plâns că, după ora 15:00, rafturile sunt adesea goale, iar pâinea este uneori vândută rece. De asemenea, unii clienți au menționat atitudinea nepotrivită a unei vânzătoare, care ar fi fost neprietenosă la solicitările lor.
„Bravo, bravo, pentru oamenii care muncesc și tind să facă ceva frumos! Succes vouă, în toate, pentru că sunteți o familie frumoasă” sau „Ce frumos! Mirosul proaspăt de pâine mereu mă încântă…Am trecut pe lângă brutării și am simțit un miros de pâine divin”.
Cu toate acestea, afacerea Laurei Cosoi continuă să crească, oferind bucureștenilor o alternativă sănătoasă și autentică la produsele obișnuite de panificație.
Lecoqsportif • 11.10.2024, 13:27
Ca doar nu era sa apara un articol in care sa fim informati ca painea e acra, scumpa si dupa cateva ore n-o mananca nici porcii.