„Această pizzerie este deschisă într-un spațiu pe care l-am avut închiriat cuiva și, cum expirase contractul, ginerele și fiica mea, cei care de altfel se ocupă și de localul din Filiași, m-au rugat să facem aici o pizzerie.
Am fost de acord, l-au și decorat foarte frumos, cu ajutorul unor specialiști în domeniu. Ei se ocupă mai mult, este o afacere de familie, eu i-am mai ajutat cu bani. Sunt tare mândru de ei, sunt foarte serioși în tot ceea ce fac, s-au ocupat enorm și de promovarea afacerii, dar și de angajați”, spune artistul, pentru Click!
Constantin Enceanu recunoaște că a apelat la ajutorul lui Cătălin Țociu, pentru a-l ajuta la bucătărie.
„Și Cătălin și-a deschis anul trecut o pizzerie, în București, așa că am apelat la ajutorul lui, pentru afacerea noastră. Îl plătim ca să învețe angajații să prepare celebrul blat italienesc, pufos și gustos.
Cătălin este, de fapt, unul dintre cei mai talentați specialiști în pizza, din București, a fost și la „Chefi la cuțite”, la Antena 1. Dar, el și tatăl lui au afacerea lor, iar eu o am pe a mea”, a mai spus solistul.
Constantin Enceanu a dezvăluit și care este cea mai ieftină pizza preparată în localul său.
„Prețurile pornesc de la 24 de lei și sunt unde până spre 40 de lei, depinde cu ce sunt preparate, dar sunt foarte gustoase. Mie cel mai mult îmi plac pizza Porchetta și pizza Quattro formaggi, cu mai multe feluri de brânză”, a spus Enceanu pentru sursa citată.