Cătălin Scărlătescu își deschide restaurant în toamnă, în București. Nu i-a ales încă un nume, dar știe alături de cine vrea să gătească. Celebrul bucătar are planuri mari și abia așteaptă să îi primească pe primii clienți în localul lui.
Toți concurenții din sezonul 9 de la „Chefi la cuțite” l-au impresionat așa că pe toți, dacă ar fi posibil, i-ar angaja.
„De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24!
Vă spun sincer, am trei variante de nume în minte şi nu m-am hotărât încă asupra vreunuia. Nu ştiu dacă denumirea va include sau nu numele meu. Îmi închipui că oamenii vor afla repede care e cartea de vizită a patronului şi cred că asta va avea un cuvânt de spus. Dar, până la jumătatea lui octombrie, când va avea loc inaugurarea, mai am timp să mă decid”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru playtech.ro.
Bucătarul a rămas în cele mai bune relații cu foștii concurenți. Își aduce aminte de fiecare, de majoritatea preparatelor făcute de ei. Și despre colegii lui, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, are cuvinte de laudă. Doar pe Bontea îl invidiază, spune că merge prea des la pescuit, activitate pe care și el o îndrăgește.
„Între noi nu e loc de invidie. Aia îşi face loc doar între oamenii slabi, ceea ce nu e cazul nostru. Pe de altă parte, recunosc că există un capitol în care aş putea spune că-l invidiez puţin pe Sorin. Iar acela este pescuitul.
Aşa că vara asta m-am hotărât să recuperez. Dacă anul trecut mi-am cumpărat primul ac de pescuit din viaţa mea, vara asta o să tot arunc băţul în apă. Vă promit!”, a mai povestit Cătălin Scărlătescu pentru aceeași sursă.