De ani, Olivia Steer e raw-vegană, așa că are alt regim alimentar de Paște. „Nu voi mânca miel, dar voi sta la masă, alături de cei care o vor face. Nu voi mânca nici ouă, dar voi ciocni o grămadă de ouă înroșite cu prietenii și familia. Nu voi bea alcool, dar voi da noroc cu paharul plin, cu toți cei dragi. Nu voi mânca nici pască, dar mă voi îndulci cu vorbele calde ale prietenilor”, a transmis ea pe Instagram.
Și a continuat: „Pentru că n-am nevoie nici de drob, nici de vin, nici de cozonaci, ca să simt că au venit sărbătorile. Ci doar de oameni buni, alături de care să mă bucur de Învierea Domnului. Paște fericit, vouă!”.
Ea are propriul ei stil alimentar, de Paște urmează „postul verde”. „Eu rămân la ce m-a consacrat: postul verde, deosebit de verde!”, a mai explicat ea.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 5De 15 ani, Olivia Steer este adepta stilului raw-vegan
Într-un interviu pentru revista Tango, Olivia Steer povestea cum a devenit raw-vegană. „Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia (n.r. – sora ei care a murit din cauza cancerului la sân), am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc. Citind şi mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea.
Eram însărcinată cu Luca în a cincea lună, atunci când am citit prima oară Studiul China şi am înţeles ce e cazeina, proteina din lapte, şi impactul ei negativ asupra sănătăţii. Şocul lecturii a fost atât de puternic, încât de a doua zi n-am mai putut să beau iaurt, deşi până atunci fusese aliment de bază. La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate.
Era evident că nu e o întâmplare, că lucrurile urmează traseul logic al cauzei şi efectului. Apoi, încet, au revenit energia şi bună-dispoziţie – fără a avea nevoie de un motiv. Curând am şi uitat că am trăit vreodată stări de letargie şi dureri de cap”.
Olivia Steer nu mai bea cafea
De curând, Olivia Steer a renunțat să mai bea cafea și să mai consume sare. Ea a observat că pielea sa este mai hidratată și se trezește mai odihnită. „Remarc că tenul și buzele îmi sunt mai hidratate, rinichii lucrează din plin (judecând după semnalele evidente, de manual), mă trezesc mai odihnită, mai calmă și, deci, sunt mult mai greu de stârnit. Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta, dar vă voi ține la curent, chiar și de departe!”, a transmis Olivia Steer în mediul online, în luna februarie a acestui an.
Ce mănâncă Andi Moisescu
În comparație cu soția lui, Andi Moisescu obișnuiește să consume carne, dar și alte alimente păcătoase. Recunoaște că are unele pofte culinare la care nu poate deloc să renunțe. „Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este sportul, este singurul secret pe care l-am descoperit eu în 50 de ani… mișcarea!”, a spus prezentatorul de la PRO TV într-un interviu pentru Click.
Și a continuat: „Dacă nu aș face mișcare, aș fi la altă categorie. Merg la sală, da, dar nu reușesc să ajung în fiecare zi, cam la două zile îmi iese. Olivia mănâncă raw-vegan, deci mai mult decât vegan. Sincer, încerc să mănânc și eu cât mai sănătos pe cât posibil… mai multe fructe, legume și cât mai multe crude, atunci când există, dar, în rest, mănânc ce mănâncă toată lumea”.