Ioana Ginghină reușește să țină posturile de peste an, fără ca silueta ei
să aibă de suferit. Actrița ne-a dezvăluit regulile după care se ghidează în
această perioadă.
Dacă multe persoane se îngrozesc că statutul acasă din cauza pandemiei de Covid-19 vine la pachet cu kilograme în plus, acest lucru nu o îngrijorează pe actriță. Mai mult, ea și-a adaptat alimentația pentru a reuși să țină integral postul Paștelui. Vedeta ne-a dezvăluit câteva ponturi care o ajută să nu se îngrașe în perioada postului.
„Pot spune ca sunt expertă în post. Le țin de foarte mult timp și nu este greu, dacă respecți anumite reguli. Nu consum pâine. Mănânc doar lipie, o singură lipie la masă. Fără zahăr. Mănânc doar dulciuri raw vegane, doar dimineața și nu zilnic”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.
Deși la prima vedere pare destul de complicat să faci combinații alimentare benefice, Ioana susține că meniul este consistent și că nu își privează organismul de mici plăceri, cum este un desert. „De exemplu, iată un meniu pe o zi întreagă: mic dejun – înghețată raw vegană sau budincă din semințe de chia, la prânz o salată cu multe ingrediente ( legume cât mai variate) și brânză tofu, iar seara o supă cremă de legume”, a precizat ea.
Vedeta își face timp și pentru exerciții fizice, pe care le include în programul ei, indiferent de activitățile casnice pe care le face în ziua respectivă. „Fac sport, acum zilnic, dar 20 de minute, nu mai mult”, a conchis actrița.